ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Ο Ντέρικ Μπράουν στην κορυφή των "θέλω" της Εφές

Ο Ντέρικ Μπράουν στην κορυφή των "θέλω" της Εφές

To συμβόλαιο του Ντέρικ Μπράουν με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν ολοκληρώθηκε, με τον Αμερικανό φόργουορντ να είναι περιζήτητος και... προτεραιότητα του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Μια ημέρα μετά το τέλος σεζόν της Λοκομοτίβ Κουμπάν ( η Χίμκι την απέκλεισε το Σάββατο 30/5 από τους τελικούς της VTB United League ), ο Ντέρικ Μπράουν είναι και επίσημα ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του, με όποιον επιθυμεί. Διότι έως τώρα, όποιος τον ήθελε έπρεπε να πάει μέσω των Ρώσων που είτε δεν τον έδιναν, είτε ζητούσαν πολλά χρήματα ως buy out. Αποτέλεσμα ήταν τώρα να μην βγάλουν σεντ από τον Αμερικανό φόργουορντ.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως όποιος ψάχνει φόργουορντ, έχει κάνει σχετική ερώτηση στον εκπρόσωπο του, με την Αναντολού Εφές να τον έχει θέσει ως προτεραιότητα. Για την ακρίβεια, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τον έχει χαρακτηρίσει "προτεραιότητα". Οι γείτονες φέρονται να αναζητούν και σούτινγκ γκαρντ και έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον Τζον Ντίμπλερ, ο οποίος απασχολείται στην Καρσίγιακα. Ομάδα που το Σάββατο (30/5) "έσπασε" την έδρα της Φενέρμπαχτσε, στην ημιτελική σειρά της TBL . Δεν αποκλείεται να υπάρξει και αποχώρηση παίκτη που έχει συμβόλαιο -και η Εφές διατίθεται να πληρώσει μέρος του, προκειμένου να παίξει αλλού.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ