ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Η Εφές θέλει τον Χάινς

Η Εφές θέλει τον Χάινς
INTIME SPORTS

Το συμβόλαιο του Κάιλ Χάινς με την ΤΣΣΚΑ ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και αν οι Ρώσοι δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον (έδωσαν στον Ιτούδη το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει με το ρόστερ), η Αναντολού Εφές έχει.

Δεν έγινε καμια κοσμογονία, μετά τη νέα αποτυχία της ΤΣΣΚΑ σε Final Four, γιατί χρόνο με το χρόνο οι Ρώσοι δείχνουν να μην εκπλήσσονται πια, με τους νέους τρόπους που βρίσκουν να μένουν μακριά από το τέλος της διαδρομής. Η κριτική ωστόσο, ήταν πιο σκληρή από ποτέ, με τα ΜΜΕ να δίνουν όνομα στην αποτυχία (αυτό του Μίλος Τεόντοσιτς), ενώ δεν γλίτωσε και ο Δημήτρης Ιτούδης από το δριμύ σχολιασμό (με τους εκπροσώπους του Τύπου να εστιάζουν στην απειρία του, ως πρώτου κόουτς σε Final Four).

Ο Αντρέι Βατούτιν εμφανίστηκε για να στηρίξει και τον Τεόντοσιτς και τον Έλληνα κόουτς, την ημέρα που αποκάλυψε πως σκέφτεται σοβαρά να προσλάβει ψυχολόγο στην "ομάδα του στρατού", με τις πληροφορίες του Sport24.gr να αναφέρουν πως οι διοικούντες την ΤΣΣΚΑ ενημέρωσαν τον Ιτούδη πως μπορεί να κάνει ό,τι επιθυμεί με το ρόστερ της ομάδας. Δηλαδή, να κρατήσει όποιους θέλει και να αφήσει ελεύθερους ακόμα και παίκτες που έχουν συμβόλαιο -εφόσον δεν ταιριάζουν στο πλάνο και το χαρακτήρα που θέλει να 'χει η πρωταθλήτρια της VTB United League. Στην πράξη αυτό σημαίνει πως ο Βατούτιν παύει να 'χει τον τελευταίο λόγο -θα τον έχει ο Έλληνας κόουτς.

Πάμε τώρα, και στο θέμα του Χάινς. Ο Αμερικανός είναι μεταξύ των παικτών της ΤΣΣΚΑ, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται αυτό το καλοκαίρι. Στη λίστα υπάρχουν και οι Χριάπα (το πιθανότερο είναι να φύγει -διότι είναι ξεκάθαρο πως οι διαδοχικοί τραυματισμοί του έκλεψαν ό,τι καλύτερο είχε), Κάουν ( θέλει να δοκιμάσει στο ΝΒΑ ), Τζάκσον (για την τιμή του και αυτά που κάνει, το πιο λογικό είναι να μείνει) και Φριντζόν (οι πιθανότητες να φύγει είναι ελάχιστες), μαζί με τον Νίκολς.

Σε σύγκριση με τον πρώτη του χρονιά στην ΤΣΣΚΑ, φέτος ο Χάινς σαφέστατα και είχε ρόλο, όπως και χρόνο συμμετοχής, αλλά και... χρησιμότητα. Παρ' όλα αυτά, οι ανάγκες που θα προκύψουν στη φροντ λάιν, ίσως να τον κάνουν πολυτέλεια (παρεμπιπτόντως, ο Άρτσιομ Παρακχούσκι είναι στα υπ' όψιν της "ομάδας του στρατού"). Σαφέστατα και ο εκπρόσωπος του έχει ήδη δεχθεί τηλεφωνήματα ενδιαφέροντος (ομάδες έχουν σπεύσει να μάθουν τι θέλει ο Χάινς για να γίνει δικός τους -μεταξύ αυτών είναι και μια, με την οποία έχει ήδη συνεργαστεί ο παίκτης), με την Αναντολού Εφές να είναι αυτή που έχει το πιο θελκτικό πακέτο -γιατί έχει και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο της. Όλα αυτά βέβαια, θα επιβεβαιωθούν (ή όχι) με το τέλος των αγωνιστικών περιόδων, σε Ρωσία και Τουρκία. Πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα του "Ντούντα" έχει ήδη αρχίσει να κινείται, βάσει αυτών που έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει ο Σέρβος κόουτς. Για την ιστορία, στην αγορά θα επιστρέψει ο Στεφάν Λασμέ.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ