ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Συμφωνία με Ντόμπλας και Μπασαμπέ

Συμφωνία με Ντόμπλας και Μπασαμπέ

Οι Ντέιβιντ Ντόμπλας και Μελσάν Μπασαμπέ ήρθαν σε συμφωνία με τη διοίκηση της Δόξας Λευκάδας, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ των νεοφώτιστων. Δοκιμάζει δύο παίκτες ο Χάρης Μαρκόπουλος.

Δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Δόξα Λευκάδας. Οι νεοφώτιστοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Ντέιβιντ Ντόμπλας (35, 2μ06 - Ισπανία) και Μελσάν Μπασαμπέ (24, 2μ01 - ΗΠΑ - φωτό), ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ τους στις δύο θέσεις των φόργουορντ. Με αυτές τις δύο μεταγραφές, η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου γέμισε σημαντικά τα κενά της, έχοντας ακόμη δύο θέσεις για να βρει λύση.

Αυτό που μένει πλέον είναι να αποκτήσει έναν ακόμη ξένο παίκτη, με τους Λαμάρ Χάμιλτον και Τάιλερ Χάινς να δοκιμάζονται αυτή την περίοδο, προσπαθώντας να πείσουν τον νεαρό τεχνικό για να εξασφαλίσουν το τελευταίο συμβόλαιο που είναι προς... διάθεση από τους νεοφώτιστους. Ο Χάρης Μαρκόπουλος θα τους κρατήσει κοντά του για μερικές μόνο ημέρες, με σκοπό να αποφανθεί για το ποιος είναι ο πιο χρήσιμος γι αυτό που ψάχνει.

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ