ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Stoiximan.gr MVP της 1ης αγωνιστικής ο Ουέλς

Stoiximan.gr MVP της 1ης αγωνιστικής ο Ουέλς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντέζμιν Ουέλς της Δόξας Λευκάδας αναδείχθηκε Stoiximan.gr MVP της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

O Αμερικανός γκαρντ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα της ιστορίας της στην Stoiximan.gr Basket League και κέρδισε δικαίως το βραβείο του Πολυτιμότερου παίκτη.

Ο Ουέλς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 25 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κοψίματα, 1 κλέψιμο και 6 κερδισμένα φάουλ σε 29 λεπτά συμμετοχής, ενώ συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο σύστημα ranking, τους περισσότερους από κάθε άλλον την 1η αγωνιστική. Ήταν μάλιστα αυτός που κράτησε την ομάδα του μπροστά στο σκορ σε όλα τα δύσκολα σημεία του αγώνα, πριν έρθει ο Δημήτρης Τσαλδάρης με τρίποντο να "κόψει τα πόδια" του ΠΑΟΚ, στον δρόμο για τη νίκη της Δόξας με 84-78 .

Ο Ουέλς μάλιστα παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ με αφορμή την ανάδειξή του σε Stoiximan.gr MVP, δηλώνοντας τα εξής:

" - Η ομάδα σου, αλλά και εσύ, κάνατε ιδανικό ντεμπούτο στην Basket League. Αναδείχθηκες STOIXIMAN.GR MVP της 1ης αγωνιστικής μετά την ιστορική και σπουδαία νίκη της Δόξας Λευκάδας. Τι σημαίνει αυτό για εσένα;

"Είναι βέβαιο ότι αυτή η διάκριση σημαίνει πολλά τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκπροσωπώ την Δόξα και δεν θα μπορούσα να φτάσω σε αυτή την αναγνώριση χωρίς την βοήθεια από τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές".

- Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου από το ελληνικό πρωτάθλημα;

"Έχουμε παίξει μόλις έναν αγώνα αλλά ξέρω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος και να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό. Είμαι ενθουσιασμένος που έχω έρθει σε ένα πρωτάθλημα με αυτόν τον ανταγωνισμό".

- Που μπορεί να φτάσει η Δόξα Λευκάδας στην εφετινή σεζόν και στην «παρθενική» συμμετοχή της στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ;

"Νομίζω ότι μπορούμε να πάμε μακριά, να φτάσουμε ψηλά. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια που έχουμε αρχίσει και να ακούμε τις εντολές των προπονητών. Εφόσον συμβεί αυτό θα μπορούμε μέρα με την ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι".

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ