ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Πήρε Ιλάι Κάρτερ η Δόξα Λευκάδας

Boston Colleges Eli Carter, left, looks to pass the ball under pressure from Syracuses Malachi Richardson, right, in the second half of an NCAA college basketball game in Syracuse, N.Y., Wednesday, Jan. 13, 2016. Syracuse won 62-40. (AP Photo/Nick Lisi)
Boston Colleges Eli Carter, left, looks to pass the ball under pressure from Syracuses Malachi Richardson, right, in the second half of an NCAA college basketball game in Syracuse, N.Y., Wednesday, Jan. 13, 2016. Syracuse won 62-40. (AP Photo/Nick Lisi) AP

Η Δόξα Λευκάδας συμφώνησε με τον Ιλάι Κάρτερ, κλείνοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο τις θέσεις των ξένων της.

Για άλλη ομάδα ήρθε στην Ελλάδα πριν μερικές εβδομάδες, αλλά με άλλη ομάδα θα αγωνιστεί τελικά στην Stoiximan.gr Basket League ο Ιλάι Κάρτερ (25 χρονών, 1.88 μέτρα).

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τον Προμηθέα Πατρών αλλά αποχώρησε έπειτα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος από τον Κόροιβο Αμαλιάδας με την θέση του να παίρνει ο Ρασάντ Άντερσον, συμφώνησε με την Δόξα Λευκάδας! Ο Κάρτερ έρχεται για να ενισχύσει την Δόξα στις θέσεις των γκαρντ, όπου μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο οι Σκοτ Σάνον, Δημήτρης Τσαλδάρης και Γιάννης Δεμερτζής, σε μία προσπάθεια της ομάδας του Χάρη Μαρκόπουλου να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος.

Ο Κάρτερ ξεκίνησε την καριέρα του στο Κολέγιο Ράτζερς και ακολούθως πέρασε ακόμα από τα Κολέγια του Φλόριντα και του Μπόστον Κόλετζ, έχοντας την περσινή σεζόν 16 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 4 ασίστ μέσο όρο. Οι αριθμοί του αυτοί ωστόσο δεν έφταναν για να γίνει ντραφτ, με τον Κάρτερ να ψάχνει έκτοτε την τύχη του στην Ευρώπη, καταλήγοντας πλέον στην Δόξα Λευκάδας, η οποία με την απόκτησή του έκλεισε τις θέσεις των ξένων της.

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ