ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Η Media Day της Δόξας Λευκάδας

Η Media Day της Δόξας Λευκάδας

Η Δόξα Λευκάδας διεξήγαγε τη Media Day της ενόψει της νέας σεζόν. Διαβάστε τι δηλωσαν Ταπούτος, Τσαλδάρης, αλλά και ο τεχνικός της ομάδας, Χάρης Μαρκόπουλος.

Η Δόξα Λευκάδας... τρέχει για να προλάβει να είναι έτοιμη ενόψει της νέας σεζόν. Κάτι καθόλου εύκολο δεδομένου ότι έχει ξεκινήσει μόλις μερικές εβδομάδες την προετοιμασία της. Παρόλα αυτά, στην Λευκάρα ελπίζουν για το καλύτερο.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ομάδας ο Χρήστος Ταπούτος δήλωσε πως " Ξέρουμε όλοι, και οι παίκτες και οι προπονητές, ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η ομάδα δυστυχώς, ετοιμάστηκε πάρα πολύ αργά. Ουσιαστικά, όλοι μας, από το προπονητικό τιμ, από τους παίκτες, από το σταφ, από την διοίκηση, κάνουμε έναν αγώνα δρόμου για να είμαστε έτοιμοι μέσα και έξω από το γήπεδο για την πρεμιέρα. Ξέρουμε τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς το Σάββατο. Δυστυχώς, η ομάδα είμαστε μαζί, μόνο τέσσερις μέρες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, για να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στην πρεμιέρα".

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης από την πλευρά του στάθηκε κι αυτός στον λίγο χρόνο που είχε η Δόξα για να σχηματίσει το ρόστερ της: " Όταν έχεις πολύ λίγο χρόνο να φτιάξεις μια ομάδα, πρέπει σε καθημερινή βάση να δίνεις έναν αγώνα. Νομίζω ότι όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ, τα μέλη της διοίκησης, ήταν συνεχώς στα τηλέφωνα, να κλείσουν συμφωνίες με παίχτες, να κλείσουν συμφωνίες με χορηγούς, να τρέξουν πράγματα που γίνονται ουσιαστικά σε ένα μήνα το καλοκαίρι, να γίνουν σε δέκα μέρες. Οπότε υπάρχει η πίεση του χρόνου.
Όσο αναφορά το κομμάτι των παιχτών και το εξωαγωνιστικό νομίζω ότι τα καταφέραμε. Τώρα το μόνο που μένει, ουσιαστικά είναι η πίεση που θα έχουμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί, θέλουμε χρόνο, αλλά μέρα με τη μέρα δουλεύουμε, ώστε να γίνουμε καλύτεροι και ομάδα".

Ο τεχνικός της ομάδας, Χάρης Μαρκόπουλος, τόνισε από την πλευρά του: " Σίγουρα, όταν έχεις πολύ λίγο χρόνο μπροστά σου καταλαβαίνεις και εσύ ότι υπάρχει ένα είδος πίεσης. Εμείς αυτό που προσπαθήσαμε, βάσει του χρόνου που είχαμε, βάσει των οικονομικών δεδομένων και βάσει των επιλογών που είχαμε, ήταν να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές, για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι σε έναν μαραθώνιο 26 αγωνιστικών και όχι στις αρχές του πρωταθλήματος". Για το πόσο ανταγωνιστική μπορεί να είναι η ομάδα: " Αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Έχουμε παίχτες οι οποίοι έχουν ταλέντο. Έχουμε παίχτες οι οποίοι έχουν την εμπειρία και έχουν παίξει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Το θέμα είναι να μπορέσουμε να βρούμε τη χημεία μας και να μπορέσουμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε, ώστε μετά από ένα χρονικό διάστημα, να πούμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα μέσα στο γήπεδο". Τέλος, για το πρόγραμμα της σεζόν, που τα έφερε έτσι ώστε η Δόξα να πρέπει να αντιμετωπίσει διαδοχιακά εντός ε΄δρας τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: " Εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να δούμε στον αντίπαλο, ποια είναι τα πλεονεκτήματά του και ποια είναι τα μειονεκτήματά του. Θα προσπαθήσουμε, να αντιμετωπίσουμε τα πλεονεκτήματά τους και να μπορέσουμε να βγάλουμε σε κάθε αντίπαλο της αδυναμίες του. Σίγουρα, οι αντίπαλοι αυτοί είναι πάρα πολύ ισχυροί. Έχουν πιο δυνατά ρόστερ. Έχουν ξεκινήσει πιο νωρίς από εμάς. Εμείς, αυτό το οποίο μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μόνο την ομάδα μας και πως σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι, κάθε μέρα θα είμαστε βελτιωμένοι".

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ