ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Η Λευκάδα ελπίζει λόγω Φάρου Κερατσινίου

Η Λευκάδα ελπίζει λόγω Φάρου Κερατσινίου

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα συγχώνευσης με το Περιστέρι, οι άνθρωποι του Φάρου Κερατσινίου εξετάζουν το ενδεχόμενο σύμπλευσης με τη Δόξα Λευκάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, στη Stoiximan.gr Basket League.

Η Δόξα Λευκάδας υποβιβάστηκε (ως ουραγός, μάλιστα) από τη Stoiximan.gr Basket, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απουσιάζει απαραίτητα από τα μεγάλα σαλόνια την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Με την απαραίτητη βοήθεια, βέβαια. Από το Κερατσίνι.

Μετά την αποτυχημένη απόπειρα συγχώνευσης με το Περιστέρι, λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν και τη διευκρινιστική δήλωση του Ανδρέα Πολέμη, οι άνθρωποι του Φάρου Κερατσινίου εξετάζουν πλέον τη δυνατότητα σύμπλευσης με τη Δόξα Λευκάδας. Με μεγαλύτερες πιθανότητες υλοποίησης του πλάνου μάλιστα, αφού -εκτός των άλλων- πρόκειται για ΚΑΕ, συν του ότι έχει την ανάλογη οικονομικά στήριξη από την τοπική κοινωνία.

Αυτό το οποίο έχει πέσει λοιπόν στο τραπέζι, ως πρόταση, είναι η συγχώνευση του Φάρου Κερατσινίου με τη Δόξα Λευκάδας, προκειμένου να δημιουργηθεί μία νέα ομάδα που θα αγωνίζεται στη Stoiximan.gr Basket League. Έτσι, κι ο Φάρος Κερατσινίου θα έχει καταφέρει να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια, κι η Λευκάδα θα κρατήσει τη θέση της στην κατηγορία.

Αν υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, τότε θα υπάρξουν αλυσιδωτές εξελίξεις στις χαμηλότερες κατηγορίες αφού θα μείνει μια θέση άδεια στην Α2 κι ως εκ τούτου, στις υπόλοιπες κατηγορίες επίσης.

Πλέον, στο Περιστέρι καλούνται να πάρουν αποφάσεις για την επόμενη μέρα της ομάδας και για αυτόν τον λόγο θα γίνει έκτακτο Δ.Σ. Το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

"Προκήρυξη Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ΓΣΠ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη του την Τρίτη 6/6/2017 και ώρα 19.00 στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1) με θέμα: «Ενημέρωση και αποφάσεις για το μέλλον της ανδρικής ομάδας μπάσκετ».

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο τα μέλη του ΓΣ Περιστερίου, που είναι ταμειακώς εντάξει".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Παγκόσμιο ρεκόρ: Του αφαίρεσαν το δίπλωμα μία ώρα μετά την εξέταση οδήγησης

Ο νεαρός Γάλλος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ της γκαντεμιάς - ασυνειδησίας και συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών ελάχιστη ώρα αφότου πέρασε στο μάθημα οδήγησης

Οι Αυθαίρετοι έριξαν την Ελλάδα στα χάπια

Ξαναείδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά σαν σήμερα (22/11) το 1989.

Black Friday: Ο Κωτσόβολος έχει ήδη ξεκινήσει τις προσφορές

Οι προσφορές που ξεχωρίζουν, το ξεκαθάρισμα του στοκ και η επιθετική πολιτική της Κωτσόβολος στο φετινό Black Friday

15 ελληνικές σειρές τόσο κακές που σχεδόν σου άρεσαν

Ο Τάσος Χαλκιάς ως Αλή Πασάς, η Πέπη Τσεσμελή, η Σοφία Καρβέλα κι άλλες πολύ κακές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24