ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δαμιανίδης, η επιστροφή!

Δαμιανίδης, η επιστροφή!

Μετά από .... χρόνια, ο Γιάννης Δαμιανίδης επιστρέφει στο ελληνικό μπάσκετ! Και μάλιστα με ενεργό ρόλο. Διαβάστε για τη νέα του πρόκληση, αλλά και που βρισκόταν αυτό το διάστημα.

Υπάρχουν παράγοντες και παράγοντες. Υπάρχει και ο Γιάννης Δαμιανίδης, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τον Άρη για τουλάχιστον μία δεκαετία. Τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από το άθλημα, όμως τώρα επιστρέφει σε αυτό και μάλιστα με στόχο να αναλάβει μια μεγάλη πρόκληση.

Ο Δαμιανίδης ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη και είχε ένα μαγαζί με τουριστικά είδη. Ήθελε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το μπάσκετ, όμως τώρα γυρίζει σε αυτό για να αναλάβει πόστο στη νεοφώτιστη στην Α1, Δόξα Λευκάδας. Θα είναι ο άνθρωπος που θα βοηθήσει την ομάδα να μάθει τα... λημέρια της μεγάλης κατηγορίας, αυτός που θα την οργανώσει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Μαζί με τον Δαμιανίδη, η Δόξα είναι έτοιμη να συμφωνήσει και με τον Χρήστο Ταπούτο, που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Καβάλας. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό διπλό "χτύπημα" από τους Νησιώτες.

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ