ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αυτή είναι η έδρα που θα παίξει η Δόξα Λευκάδας

Αυτή είναι η έδρα που θα παίξει η Δόξα Λευκάδας

Αυτή είναι η έδρα στην οποία και θα αγωνιστεί η Δόξα Λευκάδας στη νέα σεζόν, η οποία έχει χωρητικότητα 1.200 θέσεων. Η ομάδα ζήτησε να παίξει εκτός τα πρώτα ματς στο πρωτάθλημα, καθώς θα κάνει εργασίες αναβάθμισης στο γήπεδο.

Η Δόξα Λευκάδας έγινε η 14η ομάδα που θα αγωνιστεί στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, παίρνοντας την θέση την Κηφισιάς που αποχώρησε. Παράλληλα, έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα της βορειοδυτικής Ελλάδας που θα αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία και φυσικά η πρώτη από τα νησιά του Ιονίου.

Έχει χωρητικότητα 1.200 θέσεων

Η Δόξα θα αγωνιστεί στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Λευκάδας, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή "Βαρδάνια", στις ακτές της λιμνοθάλασσας του νησιού και κοντά στο δημοτικό μέγαρο. Πρόκειται για ένα γήπεδο το οποίο έχει χωρητικότητα 1.2000 θέσεων.

Related content

Related content

Related content

Related content Εκεί διεξήχθη το Final Four του Κυπέλλου στις Γυναίκες

Στο γήπεδο της Λευκάδας είχε διεξαχθεί την περασμένη άνοιξη και το Final Four του Κυπέλλου στις Γυναίκες, με την ομάδα του Ολυμπιακού να κατακτά το τρόπαιο στον τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι του νησιού αγαπούν το μπάσκετ και το έχουν δείξει στην πράξη.

Related content

Related content

Related content Η Λευκάδα ζήτησε χρόνο και να παίξει τα πρώτα παιχνίδια της εκτός έδρας

Η Δόξα Λευκάδας, επειδή ενημερώθηκε... τελευταία στιγμή για την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος, ζήτησε χρόνο από τον ΕΣΑΚΕ ώστε να κάνει τις απαραίτητες εργασίες αναβάθμισης και βελτίωσης του γηπέδου, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Για αυτόν τον λόγο θέλει να δώσει τα πρώτα παιχνίδια της εκτός έδρας, ώστε να μπορέσει σύντομα να παρουσιαστεί έτοιμη. Το αίτημα της αναμένεται να γίνει δεκτό.

Υπενθυμίζεται, πως η ομάδα του Ιονίου έχει "καυτό" πρόγραμμα στο ξεκίνημα της Basket League, καθώς έχει να αντιμετωπίσει πρωτοκλασάτους αντιπάλους. Την 1η αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 8 Οκτωβρίου, την 3η αγωνιστική αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό (22/10) και την 5η αγωνιστική (5/11) περιμένει τον Παναθηναϊκό. Όπως είναι λογικό, επειδή τα πρώτα ματς είναι ταυτόχρονα και εμπορικά για την ομάδα, η Λευκάδα θέλει να τα αξιοποιήσει και να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμη γίνεται, βελτιώνοντας και τις κερκίδες του γηπέδου, οι οποίες σε χωρητικότητα φτάνουν τις 1.200 θέσεις.

Related content

Το γήπεδο της Λευκάδας βρίσκεται κοντά στην γέφυρα εισόδου-εξόδου του νησιού:

Αυτή είναι η έδρα που θα παίξει η Δόξα Λευκάδας
TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ