ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Από τους... Γουόριορς στη Λευκάδα

Από τους... Γουόριορς στη Λευκάδα

Η Δόξα Λευκάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του (ύψους 2,15μ.) σέντερ Ντάβις Ροζίτις, διεθνή με τις "μικρές" εθνικές ομάδες της Λετονίας (VIDEO).

Από τους... Γουόριορς στη Λευκάδα! Όχι βέβαια από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, αλλά από τους Ρέινμποου Γουόριορς, την ομάδα του πανεπιστημίου της Χαβάης, προέρχεται το νέο απόκτημα της Δόξας Λευκάδας. Ο λόγος για τον 27χρονο Λετονό σέντερ Ντάβις Ροζίτις, ο οποίος έχει ύψος 2,15μ. και υπήρξε στο παρελθόν διεθνής με όλες τις "μικρές" εθνικές ομάδες (παίδων, εφήβων και νέων) της πατρίδας του.

Ο Ροζίτις έπαιξε ένα χρόνο στο USC (2009-10) και την τριετία 2011-14 στο πανεπιστήμιο της Χαβάης, ενώ τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε στη Λετονία. Την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στη Λιεπάγια, με την οποία είχε 11,2 πόντους, 8,4 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και 1,1 μπλοκ κατά μέσο όρο στο λετονικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Λετονό σέντερ Ντάβις Ροζίτις. Ο 27χρονος (16/3/1990 - 2.15), τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί στην Hawaii Rainbow Warriors, ενώ έχει περάσει από την Εθνική ομάδας της πατρίδας του σε όλες τις μικρές ηλικίες. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε BK Valmiera, Barons Kvartals Riga και Liepajas/Triobe.

Wellcome Davis!!!".

(AP Photo/Eugene Tanner)

Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές του Λετονού σέντερ:

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ