ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Από την Λευκάδα στην Βουλγαρία ο Μπασάμπε

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μέλσαν Μπασάμπε αποχώρησε από την Δόξα Λευκάδας και θα συνεχίζει την καριέρα του στην Βουλγαρία, έχοντας έρθει σε συμφωνία με την Ακαντέμικα.

Στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο μέχρι πρότινος παίκτης της Δόξας Λευκάδας, Μέλσαν Μπασάμπε. Ο Αμερικανός φόργουορντ ήρθε σε συμφωνία με τη Ακαντέμικα Σόφιας, όπως γνωστοποίησε ο ατζέντης του, Ντράγκαν Γιανκόφσκι.

Σε 11 αγώνες της Stoiximan.gr Basket League, o Μπασάμπε είχε 12 πόντους και 8.9 ριμπάουντ ανά 26.2 λεπτά συμμετοχής, με 60% στα δίποντα, 75% στις βολές και 18.3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο λόγος που αποχώρησε από την Λευκάδα

Στην αναμέτρηση Δόξα Λευκάδας - Προμηθέας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το "διπλό" με σκορ 73-79, ο Αμερικανός φόργουορντ των γηπεδούχων, Μέλσαμ Μπασάμπε, δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση.

Ο Μέλσαμ Μπασάμπε δήλωσε πως έχει πονόλαιμο, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί, γεγονός το οποίο και εκνεύρισε τους ανθρώπους της ομάδας της Δόξας Λευκάδας, βλέποντας τον παίκτη τους, ουσιαστικά, να δείχνει αδιάφορος. Ακολούθως τερμάτισαν την συνεργασίας τους μαζί του.

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ