ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ανήκουστο! 25 ευρώ το εισιτήριο στη Λευκάδα!

Ανήκουστο! 25 ευρώ το εισιτήριο στη Λευκάδα!

Στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στη Stoiximan.gr Basket League, η Δόξα Λευκάδας μας ενθουσίασε στο παρκέ και μας απογοήτευσε εξωαγωνιστικά. Διαβάστε γιατί.

Με τη 14η θέση "στον αέρα", ο ΕΣΑΚΕ και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αναζήτησαν την ομάδα που θα συμπληρώσει τη Stoiximan.gr Basket League τη σεζόν 2016-2017. Μετά, λοιπόν, από την εξέταση αρκετών ομάδων, η επιτροπή που αποφάσισε, έδωσε την wild card στη Δόξα Λευκάδας, μια ομάδα που τερμάτισε πέρυσι στην έκτη θέση της Α2.

Στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στα "σαλόνια" του ελληνικού μπάσκετ, η Δόξα Λευκάδας μας ενθουσίασε με την αγωνιστική της εικόνα και τον ΘΡΙΑΜΒΟ επί του ΠΑΟΚ, όμως μας απογοήτευσε και μας θύμωσε με την τιμή των εισιτηρίων της.

Η προ ημερών ανακοίνωση για την διάθεσή τους, δεν είχε πέσει στα μάτια μας. Ατυχώς.

" Τιμή εισιτηρίου 25 ευρώ. Για παιδιά έως 12 ετών θα στοιχίζει 10 ευρώ και για παιδιά κάτω των έξι ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν", ανέφερε η ανακοίνωση της νεοσύστατης ΚΑΕ.

Ας ελπίσουμε πως ήταν μια ατυχής απόφαση των παραγόντων της ομάδας, μια απόφαση που θα εξεταστεί εκ νέου πριν τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της Δόξας με τον Ολυμπιακό (στις 22/10) και τον Παναθηναϊκό (στις 5/11).

Για την ιστορία, για να κάνετε συγκρίσεις και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας, ένας αγώνας του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη EuroLeague είναι φθηνότερη επιλογή για έναν φίλο του μπάσκετ, καθώς τα εισιτήρια ξεκινούν από τα 15 ευρώ. Και δεν βλέπεις την κατά τα άλλα φιλόδοξη και ενθουσιώδη Δόξα, αλλά τα κορυφαία clubs της Ευρώπης.

Επίσης, ένας Αμερικανός φίλος του μπάσκετ μπορεί να παρακολουθήσει αγώνες της preseason του ΝΒΑ δίνοντας ένα ποσό που ξεκινά από τα 6 δολάρια. Τόσο κοστίζουν αυτή τη στιγμή τα φθηνά εισιτήρια για την αναμέτρηση των Miami Heat με τους Brooklyn Nets.

Τέλος, τα εισιτήρια του αγώνα ανάμεσα στον Κολοσσό και το Ρέθυμνο, κόστιζαν 10 ευρώ. Ίδια τιμή είχαν και στη Nick Galis Hall, για την αναμέτρηση του Άρη με τα Τρίκαλα.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι άνθρωποι της Δόξας Λευκάδας θα εξετάσουν το ζήτημα και θα δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο της περιοχής να βγάλει λιγότερα χρήματα από τις ήδη άδειες τσέπες του για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στην πρώτη της παρουσία στην Stoiximan.gr Basket League.

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ