ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ανακοίνωσε Ντόμπλας η Δόξα

Ανακοίνωσε Ντόμπλας η Δόξα

Μετά τους Γουέλς, Σκοτ και Μπασάμπε, η Δόξα Λευκάδας ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ισπανού σέντερ Νταβίντ Ντόμπλας.

Πέντε ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα της ιστορίας της στη Basket League (εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ), η Δόξα Λευκάδας συνεχίζει να ανακοινώνει παίκτες. Η νεοφώτιστη ομάδα επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Νταβίντ Ντόμπλας, τον Ισπανό ύψους 2,06μ. σέντερ που μέχρι την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην βασκική Γκιπουσκόα.

Τις προηγούμενες ημέρες οι Λευκαδίτες πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον Μέλσαν Μπασάμπε, τον Σάνον Σκοτ και τον Ντέζμιν Γουέλς. Παράλληλα η Δόξα ανακοίνωσε και ότι την Τετάρτη στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί η Media Day της ομάδας στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκάδας. Οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας θα είναι στην διάθεση των δημοσιογράφων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Danid Doblas. Ο 35χρονος, ύψους 2.06, Ισπανός σέντερ, αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της πατρίδας του και έχει φορέσει την φανέλα των Melillia, Rosalia De Castro, Granada, Ciudad de Algeciras, Menorca και από το 2007 αγωνίζονταν στην Gipuzkoa. Την περυσινή περίοδο είχε 8,4 πόντους και 2,7 ριμπάουντ.

Πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με την Δόξα, φόρεσε για έναν αγώνα την φανέλα της Araberi, κόντρα στην Tau Castello. Σημείωσε οκτώ πόντους και πήρε επτά ριμπάουντ".

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ