ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Προς Χολαργό ο Σκουλίδας

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Χολαργό βρίσκεται ο Διονύσης Σκουλίδας, ο οποίος μάλιστα είναι πιθανό να πάει ως ελεύθερος από την ΑΕΚ στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη.

Ο Χολαργός συνεχίζει να είναι ενεργοποιημένος στην αγορά, ψάχνοντας για παίκτες να στελεχώσει το ρόστερ του. Μετά λοιπόν την ανακοίνωση της απόκτησης του Τζαβόντε Χόκινς και του Θωμά Κώττα και τις ματιές που "ριχνει" στον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη , η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του Διονύση Σκουλίδα.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων Ανδρών του 2017 έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, ωστόσο είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην παραχωρηθεί δανεικός από την "Ένωση", αλλά να υπογράψει ως ελεύθερος στον Χολαργό, αφού φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Λούκα Μπάνκι. Ο ταλαντούχος γκαρντ/φόργουορντ είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους "κιτρινόμαυρους" το 2015.

Την σεζόν 2017/18 ο Σκουλίδας αγωνίστηκε ως δανεικός από την ΑΕΚ στον Κόροιβο, έχοντας 3.2 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο με 37.3% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής. Μία πιθανή προσθήκη στο ρόστερ των νεοφώτιστων αναμένεται να δυναμώσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, στην οποία ανήκουν εδώ και μερικές ημέρες και οι Μιχάλης Καμπερίδης και Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης.

TAGS ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ