ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Κοιτάζει τον Καλαϊτζάκη -που έμεινε ελεύθερος- ο Χολαργός

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης αποδεσμεύθηκε από τον Άρη και βρίσκεται στο στόχαστρο του νεοφώτιστου στην Basket League Χολαργού του Άρη Λυκογιάννη.

Στο στόχαστρο του Άρη Λυκογιάννη βρίσκεται ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (αριστερά στην φωτογραφία), ο οποίος αποδεσμεύθηκε από τον Άρη παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με τους Θεσσαλονικείς.

Ο 19χρονος (γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου του 1999) περιφερειακός είναι ο δίδυμος του Γιώργου Καλαϊτζάκη που παίζει στον Παναθηναϊκό, αλλά και διεθνής με την Εθνική Νέων Ανδρών που αγωνίζεται αυτές τις μέρες στο EuroBasket U-20 της Γερμανίας.

Απέναντι στη Ρουμανία ο Καλαϊτζάκης είχε 10 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 19 λεπτά, στον αγώνα με τη Γερμανία είχε 6 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 27 λεπτά, ενώ στην αναμέτρηση με το Ισραήλ γέμισε τη στατιστική του με 19 πόντους (6/10 σουτ), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα σε 22 λεπτά.

Ο νεοφώτιστος στην Α1, Χολαργός, έχει ηδη αποκτήσει τους Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, Μιχάλη Καμπερίδη, ενώ ενδιαφέρεται για τον Θωμά Κώττα με τον Άρη Λυκογιάννη να δείχνει διάθεση να δουλέψει με νεαρούς Έλληνες και ξένους με υψηλό potential.

TAGS ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ