ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Επίσημο: Στον Χολαργό ο Φιτζπάτρικ

Επίσημο: Στον Χολαργό ο Φιτζπάτρικ

Με τη φανέλα του Χολαργού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ, καθώς οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του επιβεβαιώνοντας συγχρόνως το ρεπορτάζ του Sport24.gr. (VIDEO).

Ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην Basket League καθώς ο Χολαργός θα αποτελέσει τον τρίτο σταθμό της καριέρας του στην Ελλάδα. Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη έδωσε επίσημη μορφή στην συμφωνία της - για την οποία είχε ενημερώσει το Sport24.gr - με τον άλλοτε πάουερ φόργουορντ του Απόλλωνα Πάτρας (2014-15) και του Ρεθύμνου Cretan Kings (2016-17).

O "Φιτζ", ο οποίος μετά την θητεία του στο Ρέθυμνο αγωνίστηκε στην Ιαπωνία αναμένεται να αποτελείσει ένα από τα μεγάλα "όπλα" του Χολαργού τη νέα σεζόν, καθώς γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και διακρίνεται για το επιθετικό του ταλέντο και την έφεση που έχει στα ριμπάουντ.

Η ανακοίνωση του Χολαργού αναφέρει:

"Η ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον αθλητή Toarlyn Fitzpatrick, ο οποίος τη σεζόν 2018-19 θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας μας!

Ο Toarlyn Fitzpatrick γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου του 1989 στις ΗΠΑ, έχει ύψος 2.06 μ. και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ.

Ο «Φιτζ» ξεχωρίζει για το πλούσιο ρεπερτόριο που διαθέτει στην επίθεση, καθώς μπορεί να σκοράρει από κάθε σημείο του παρκέ, ενώ είναι και εξαιρετικός ριμπάουντερ.

Γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού στο παρελθόν και συγκεκριμένα τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Απόλλωνα Πάτρας (με μέσο όρο 11.3 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 1.2 τάπες σε 26 αγώνες – 4ος καλύτερος ριμπάουντερ του πρωταθλήματος και 5ος στις τάπες) και στο Ρέθυμνο τη σεζόν 2016-17. Με τη φανέλα των Κρητικών σε 31 παιχνίδια (26 στην κανονική περίοδο και 5 στα playoffs) είχε 12.2 πόντους, 6.8 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Μάλιστα, είχε αναδειχθεί MVP της 16ης και της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου!

Ο Toarlyn Fitzpatrick ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2013-14 στο Βέλγιο και στην Kangoeroes Basket Mechelen, ενώ μετά τον Απόλλωνα Πάτρας (2014-15) μετακόμισε στη Γερμανία (2015-16), όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Τούμπινγκεν. Ακολούθησε η εντυπωσιακή χρονιά που έκανε στο Ρέθυμνο (2016-17), με αποτέλεσμα να δεχθεί μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση από την Ιαπωνία και συγκεκριμένα από την «Akita Northern Happinets».

Καλωσορίζουμε τον Toarlyn στην οικογένεια του ΧΟΛΑΡΓΟΥ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ