ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Ανακοίνωσε Τζαβόντε Χόκινς ο Χολαργός

Marquette guard Vander Blue (13) blocks South Florida guard Javontae Hawkins (23) during the first half of an NCAA college basketball game Wednesday, Feb. 6, 2013, in Tampa, Fla. (AP Photo/Chris O'Meara)
AP Photo/Chris O'Meara AP PHOTO/CHRIS O'MEARA

Την απόκτηση του Τζαβόντε Χόκινς ανακοίνωσε ο Χολαργός, ολοκληρώνοντας την 5η φετινή του μεταγραφή.

Τζαβόντε Χόκινς ο 5ος! Ο Χολαργός ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου γκαρντ/φόργουορντ με συμβόλαιο ενός έτους. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ είναι ο τρίτος ξένος παίκτης που ανακοίνωσαν οι νεοφώτιστοι τις τελευταίες εβδομάδες μετά τους Τέντι Οκερέαφορ και Ζερμέιν Λοβ, αλλά και ο 5ος νέος παίκτης γενικά, αφού έχει υπάρξει ακόμα συμφωνία με τους Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη και Μιχάλη Καμπερίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητή Javontae Hawkins, ο οποίος τη σεζόν 2018-19 θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας μας.

O Javontae Hawkins γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1993 στις ΗΠΑ, έχει ύψος 1,96 μ. και αγωνίζεται ως φόργουορντ/γκαρντ.

Το 2017 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο FORDHAM και στην πρώτη του σεζόν σε επαγγελματικό επίπεδο (2017-‘18) αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας με τα χρώματα της ΣΑΛΟΝ ΒΙΛΠΑΣ. Ολοκλήρωσε τη χρονιά έχοντας μέσο όρο 14.6 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ με 41% στα σουτ τριών πόντων!

Καλωσορίζουμε τον Javontae στην οικογένεια του ΧΟΛΑΡΓΟΥ"

AP Photo/Chris O'Meara

TAGS ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ