ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Υπογράφει στη Μπαρτσελόνα ο υγιής Ματ Λοτζέσκι

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Μία μέρα μετά την άφιξή του στη Βαρκελώνη, ο Ματ Λοτζέσκι είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Σίτο Αλόνσο. Το Sport24.gr έχει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/7) πως ο Ματ Λοτζέσκι ταξίδεσε στη Βαρκελώνη για να περάσει από ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις. Οι "μπλαουγκράνα" ήθελαν να δουν τι συμβαίνει με τον αχίλλειο τένοντά του και παρά τις φήμες που επικαλέστηκε το βράδυ της Πέμπτης η Marca, τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά για να προκύψει σήμερα Παρασκευή (21/7) συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Αν δεν υπάρξει κάποια συγκλονιστικά απρόοπτη εξέλιξη και μόλις διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα της οικογένειας Λοτζέσκι, ο Αμερικανός θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δυο χρόνων με τους Καταλανούς, μετά από τέσσερις σεζόν στον Ολυμπιακό και θα γίνει ο τέταρτος παίκτης που θα ανακοινωθεί φέτος το καλοκαίρι από τη Μπαρτσελόνα μετά τους Ερτέλ, Μορμάν, Οριόλα που έχουν ήδη γίνει με κάθε επισημότητα μέλη του σπουδαίου club.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ