ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το 77% θεωρεί υπεύθυνο τον Πασκουάλ!

Το 77% θεωρεί υπεύθυνο τον Πασκουάλ!

Η Mundo Deportivo έθεσε το εξής ερώτημα στους φίλους της Μπαρτσελόνα. Ποιος ευθύνεται για το κάζο των Καταλανών στο ισπανικό Copa del Rey; Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη (PHOTO).

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Τσάβι Πασκουάλ επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα ως το καλοκαίρι του 2017. Ο 42χρονος προπονητής βρίσκεται στους "μπλαουγκράνα" από το 2004 ενώ το 2008 προήχθη στη θέση του χεντ κόουτς, οδηγώντας εν συνεχεία τους Καταλανούς σε τέσσερα πρωταθλήματα, τρία κύπελλα και μια Euroleague.

Παρ' όλα αυτά, η χθεσινή ήττα από την Μπιλμπάο και ο πρόωρος αποκλεισμός στα προημιτελικά του Copa del Rey που διεξάγεται στο Coliseum da Coruña ήλθε να κλονίσει την εμπιστοσύνη των φίλων της Μπαρτσελόνα προς τον Πασκουάλ, σε συνδυασμό με την κακή πορεία των Καταλανών στο Top-16 (σ.σ. ρεκόρ 3-4 στον ΣΤ' όμιλο).

Την επομένη του αποκλεισμού από τους Βάσκους, η Mundo Deportivo έθεσε το εξής poll στους φίλους της Μπάρτσα. Ποιος φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την αποτυχία στο Copa del Rey, με τον Πασκουάλ να συγκεντρώνει το 77% σε σύνολο 1.635 ψήφων! Ακολούθησαν οι παίκτες (11%), ο Τζουάν Κρέους και η διοίκηση (8%) και η διαιτησία (2%) ενώ το 2% θεωρεί ότι ο αποκλεισμός ήταν... συμπτωματικός.

Παρεμπιπτόντως, ο επόμενος αγώνας της Μπαρτσελόνα είναι αυτός με τον Ολυμπιακό (26/2) στο Palau Blaugrana, εκεί όπου παίζονται πολλά σε ό,τι αφορά την πρόκριση στα playoffs της Euroleague.

Το 77% θεωρεί υπεύθυνο τον Πασκουάλ!
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ