ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Της... ξέμεινε ο Λόρμπεκ

Της... ξέμεινε ο Λόρμπεκ

Ο νέος τραυματισμός του Εράζεμ Λόρμπακ (αυτή τη φορά στο γόνατο) έφτασε την απελπισία της Μπαρτσελόνα στο πικ της. Ποια είναι τα δεδομένα.

Για άλλη μια διοργάνωση, η Σλοβενία δεν θα έχει τον Εράζεμ Λόρμπεκ στο ενεργό της ρόστερ, λόγω τραυματισμού. Μετά το... δικό της Eurobasket του 2013, το οποίο "έχασε" με πρόβλημα στη μέση (υποβλήθηκε σε επέμβαση), φέτος τέθηκε νοκ άουτ λόγω γόνατου.

Διαπιστώθηκε όχι κάποιο νέο θέμα στον αστράγαλο, που τον κράτησε εκτός στο τελείωμα της περασμένης σεζόν, αλλά αστάθεια σε χόνδρο του μηνίσκου και δεν αποκλείεται να χρειαστεί αρθροσκόπηση. Κάτι που θα επηρεάσει και τη σεζόν του στην Μπαρτσελόνα. Οι "μπλαουγκράνα" του είχαν δώσει μεγάλο (σε διάρκεια και χρήματα) συμβόλαιο, προ τριετίας, διότι εκείνη τη σεζόν ήταν εκ των ηγετών της ομάδας. Έκτοτε κυρίως έχει προβλήματα και οι 11.2 π., 4 ριμπ. σε 24' συμμετοχής κατά μ.ο. του... τότε, έγιναν 7.2 π., 2.5 ριμπ. και 16' συμμετοχής ανά αγώνα, την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ο Τσάβι Πασκουάλ του άλλαξε ακόμα και θέση, για να σωθούν (αμφότεροι), αλλά οι διάφοροι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να βρει ρυθμό.

Πολύ πριν τεθεί εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, από τις αρχές του Ιουλίου, ο Χοάν Κρέους είχε ενημερώσει ότι " προσπαθούμε να βρούμε μια λύση, να τελειώσουμε τη συνεργασία μας" και ήλπιζε πως αν ο Λόρμπεκ κάνει καλό τουρνουά, θα βρεθεί κάποιος να τον θέλει. Τώρα, αυτό είναι κομματάκι δύσκολο να συμβεί, όπως δύσκολα ο Σλοβένος θα δεχθεί να φύγει, χωρίς αποζημίωση.

Η Μπαρτσελόνα ξεκάθαρα δεν τον υπολογίζει (έχει τους Ντόλμαν, Πλάις, Νάχμπαρ, Τόμιτς και Λάμπε), αλλά ο Λόρμπεκ "κάθεται" στο συμβόλαιο του, που είναι κοντά στα 2 εκάτ. ευρώ (μεικτά) και λήγει το 2015. Την προσεχή Δευτέρα (25/8), θα ταξιδέψει για τη Βαρκελώνη, ώστε να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις από τους γιατρούς της πρωταθλήτριας Ισπανίας, που ξεκινά εκείνη την ημέρα την προετοιμασία της.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ