ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Θέλει τον Γκρέιντζερ ο Μπαρτζώκας

Θέλει τον Γκρέιντζερ ο Μπαρτζώκας

Η Μπαρτσελόνα αναζητά τον αντικαταστάτη του Τόμας Σατοράνσκι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Τζέισον Γκρέιντζερ! Τι ισχύει με τα δικαιώματά του (VIDEO).

Ο Τόμας Σατοράνσκι θα μετρήσει τις δυνάμεις του ανάμεσα στους κορυφαίους αφού αποδέχτηκε την πρόταση των Washington Wizards και θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ την επόμενη σεζόν, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο του στην Μπαρτσελόνα.

Έτσι οι Καταλανοί βρίσκονται σε αναζήτηση πλέι μέικερ που θα καλύψει το κενό του Τσέχου και η ηλεκτρονική έκδοση της Mundo Deportivo αναφέρει ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξετάζει την περίπτωση του Τζέισον Γκρέιντζερ.

O 26χρονος Ουρουγουανός γκαρντ αγωνίστηκε φέτος στην Αναντολού Εφές ενώ τα δικαιώματά του στην Ισπανία ανήκουν στη Μάλαγα. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα της Ανδαλουσίας που παρεμπιπτόντως δεν θα αγωνιστεί στην επόμενη Euroleague, έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Όλιβερ Λαφαγιέτ για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που η Μπαρτσελόνα αποφασίσει να καταθέσει πρόταση στον Γκρέιντζερ, η Ουνικάχα θα έχει στη διάθεσή της πέντε μέρες για να ματσάρει την προσφορά και να τον κρατήσει. Στο μεταξύ, οι Καταλανοί εξετάζουν κι άλλες λύσεις όπως αυτή του Ντάριους Άνταμς, ο οποίος έκανε σούπερ χρονιά με τη Λαμποράλ Κούτσα και ενδεχομένως να απασχολήσει τη Ρεάλ, από τη στιγμή που αποχώρησε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ για τους Sixers.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ