ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στη Βαρκελώνη ο Ντατόμε

Στη Βαρκελώνη ο Ντατόμε

Ο Τζίτζι Ντατόμε εντοπίστηκε στη Βαρκελώνη και οι Καταλανοί ασχολήθηκαν με το αν η Μπαρτσελόνα ήταν ο λόγος αυτής της επίσκεψης. Τι ισχύει; Διαβάστε.

Ομολογουμένως, δεν κρύφτηκε. Ο ίδιος ο Τζίτζι Ντατόμε ενημέρωσε πως βρίσκεται στη Βαρκελώνη, μέσω πλήθους φωτογραφιών και videos που "πόσταρε" σε Twitter και Facebook. Κάπως έτσι, οι Καταλανοί άρχισαν να ψάχνουν το λόγο της επίσκεψης του και αν μέσα στο πρόγραμμα του υπήρξε συνάντηση με εκπροσώπους της Μπαρτσελόνα.

Ο Ιταλός NBAer, ο οποίος έχει αναφερθεί ως ένας εκ των στόχων των "μπλαουγκράνα" για αυτό το καλοκαίρι, τυγχάνει μουσικόφιλος και ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για το Primavera Sound, φεστιβάλ μουσικής όπου θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων, οι Black Keys και οι Strokes. Ο διεθνής -με τη γείτονα- φόργουορντ πέρασε τις δυο τελευταίες σεζόν στο ΝΒΑ και αυτή τη στιγμή δεν έχει συμβόλαιο. Το θέμα είναι αν τον ενδιαφέρει να επιστρέψει στην Ευρώπη. " Η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα που ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης και θα μπορούσε να 'χει θέση και στο ΝΒΑ. Ήμασταν σε επαφή και πέρυσι, αλλά τώρα η προτεραιότητα μου είναι να συνεχίσω στο ΝΒΑ. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα κάνω ό,τι είναι καλύτερο για την καριέρα μου", δήλωσε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας στην Nuova Sardegna.

Επί της ουσίας, συζητήσεις υπάρχουν και φέτος μεταξύ της "Μπάρτσα" και του Ντατόμε, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως θα περιμένει να δει τι θα γίνει με την άλλη ακτή του Ατλαντικού, όπου οι οργανισμοί μπορούν να μιλήσουν με τους free agents, μετά την 1η Ιουλίου. Ως εκ τούτου, για ένα μήνα οι Καταλανοί θα είναι στο περίμενε.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ