ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Option της Μπαρτσελόνα, ο Βασιλειάδης

Option της Μπαρτσελόνα, ο Βασιλειάδης

Η απώλεια του Κώστα Παπανικολάου δημιούργησε ένα τεράστιο κενό στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα που έως τώρα ακούει μόνο "όχι" (από την Αρμάνι για τον Τζεντίλε και από τη Βαλένθια για τον Σάτο).

Πριν δέκα ημέρες, η Μπαρτσελόνα είχε το πιο "γεμάτο" ρόστερ στην Ευρώπη. Ώσπου ο Κώστας Παπανικολάου υπέγραψε στους Ρόκετς και οι "μπλαουγκράνα" βρέθηκαν να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Αρχικά, είχαν την ίδια ιδέα με την ΤΣΣΚΑ και πήγαν στην Αρμάνι για να ζητήσουν τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, προσφέροντας buy out 1.5 εκάτ. ευρώ. Οι Ιταλοί που πρόβλημα με τα λεφτά δεν έχουν, απάντησαν αρνητικά, με την "Μπάρτσα" να χτυπά την πόρτα της Βαλένθια για τον Ρομέιν Σάτο. Οι κάτοχοι του Eurocup επίσης, απάντησαν αρνητικά και τώρα οδηγούνται σε άλλες λύσεις.

H sport.es αποκάλυψε πως ο Κώστας Βασιλειάδης είναι μια option για την Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής σμολ φόργουορντ είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τη Μάλαγα, αλλά η εφορία του (έχει συμπληρώσει πέντε χρόνια στην Ισπανία και ξεπερνά το 50%) στάθηκε εμπόδιο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας. Διότι εύλογα ήθελε κάτι παραπάνω, από όσα πρόσφεραν οι Ισπανοί (αφού τα μισά θα πήγαιναν στην εφορία) και οι διοικούντες την ομάδα το σκέφτονταν.

Η ιστοσελίδα της Καταλανίας αναφέρει ότι " η απρόσμενη αποχώρηση του Κώστα Παπανικολάου για το NBA έκανε το κλαμπ της Καταλονίας να κοιτάξει στη Θεσσαλονίκη και έναν παίκτη, για τον οποίο έχει υπάρξει ενδιαφέρον τα προηγούμενα καλοκαίρια. Η Νίζνι Νόβγκοροντ ενδιαφέρθηκε γι΄αυτόν αλλά εισέπραξε την άρνησή του, καθώς δεν είναι της αρεσκείας του. Είναι ολοφάνερο πως ο Κώστας Βασιλειάδης θέλει να επιστρέψει στη λίγκα Endesa".

Πληροφορίες από τη Βαρκελώνη, ενημερώνουν ότι οι πρωταθλητές Ισπανίας κοιτούν και στην αγορά της Αμερικής.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ