ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Ο Τρινκιέρι δεν θα κοουτσάρει την Μπαρτσελόνα"

"Ο Τρινκιέρι δεν θα κοουτσάρει την Μπαρτσελόνα"

Η Μπαρτσελόνα ανακοινώνει προσεχώς τον αντικαταστάτη του Τσάβι Πασκουάλ, η περίπτωση του Αντρέα Τρινκιέρι ήλθε εσχάτως στο προσκήνιο για τους "μπλαουγκράνα" όμως ο μάνατζερ του Ιταλού διαψεύδει τα σενάρια.

Η Μπάμπεργκ ολοκλήρωσε ιδανικά την εφετινή σεζόν που συνδυάστηκε με την πρόκριση στο Top-16 της Euroleague, την κατάκτηση του back2back πρωταθλήματος με sweep στη σειρά με την Ουλμ και την πρόκριση στην κορυφαία διοργάνωση της νέας σεζόν ως πρωταθλήτρια στην Bundesliga!

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έστησε φιέστα τίτλου στην Brose Arena και ο Ιταλός κόουτς ξεστόμισε τη μεγάλη κουβέντα: " Ναι, μένω στην Μπάμπεργκ!" . Θυμίζουμε πως τον Ιούνιο του 2014 ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας συμφώνησε σε συνεργασία 2+1 χρόνων με τους Γερμανούς.

Παρ' όλα αυτά, η περίπτωση του Τρινκιέρι μαζί με αυτές των Φώτη Κατσικάρη, Σίτο Αλόνσο ήλθαν εσχάτως στο προσκήνιο για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας των Καταλανών με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο εκπρόσωπος του Ιταλού κόουτς, Virginio Lombardo, μίλησε στην Mundo Deportivo για το ενδεχόμενο ο Τρινκιέρι να αναλάβει τους "μπλαουγκράνα", εξηγώντας πως "δεν είναι αλήθεια. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις για να συμβεί κάτι τέτοιο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ