ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Πλάις... μετακομίζει

Ο Πλάις... μετακομίζει

Πώς κατάφερε η Μπαρτσελόνα να πείσει τον Τίμπορ Πλάις να μην "καθίσει" στο διετές συμβόλαιο και ποια ομάδα δέχθηκε να του δώσει 1.000.000 ευρώ. Ποιος θα τον ακολουθήσει;

Στις 23 του Φλεβάρη, είχε προκύψει η πληροφορία πως η Μπαρτσελόνα έχει βάλει σε διαδικασία ανταλλαγής τον Τίμπορ Πλάις, παίκτη που κάλεσαν οι "μπλαουγκράνα" το καλοκαίρι του 2014 για δύο χρόνια και ποσό που έφτανε το 1.000.000 ευρώ. Σύντομα, θα διαπίστωναν πως δεν ήταν ο παίκτης που ήθελαν. Για την ακρίβεια, από την αρχή δεν ήταν ό,τι ήθελαν (γιατί είχαν τέτοιον, τον Τόμιτς), αλλά δεν έβρισκαν άλλον, την εποχή που ο Τζόι Ντόρσι αποφάσισε να πάει στο ΝΒΑ.

Το trade δεν έγινε ποτέ, διότι η Μπάμπεργκ αρνήθηκε να δώσει τον Τρέβορ ΕμΜπάκβε, για να πάρει τον Πλάις και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Δηλαδή, αυτά που αφορούσαν τη μετακόμιση του Γερμανού τότε. Πάμε στο τώρα.

Στις 28/4 το Sport24.gr σας ενημέρωσε για την... αλλαγή πλεύσης του Άντε Τόμιτς, ο οποίος ενώ είχε χαράξει πορεία για το ΝΒΑ (και τη Utah) έκανε αναστροφή . Στο ίδιο κείμενο, ερωτηματικό παρέμενε ο Πλάις αν κει θεωρήθηκε δεδομένο πως θα αποχωρήσει. Οι τελευταίες πληροφορίες μας, αναφέρουν πως η συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου είναι ήδη γεγονός και φτάνει το 1.000.000 ευρώ.

Τι προηγήθηκε; Οι πρωταθλητές Γερμανίας ήθελαν τον παίκτη... και γιατί είναι γηγενής. Εκείνος δεν "καιγόταν" όμως, ιδιαίτερα να επαναπατριστεί. Όταν διαπίστωσε πως στην αγορά δεν υπήρχαν πολλοί ικανοί να του καλύψουν το συμβόλαιο, έκανε την... καρδιά του πέτρα, γνωρίζοντας πως αν έμενε στην "Μπάρσα", θα "έτρωγε" τη χρονιά του στον πάγκο. Και έτσι, επήλθε η συμφωνία που αδειάζει τη φροντ λάιν των Καταλανών, ώστε να "αντέξει" τον Τόμιτς, μαζί με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Ο Όλμπρεχτ στο Μόναχο

Μαζί με τον Πλάις, στο ρόστερ της Μπάγερν θα δείτε τη νέα σεζόν και το όνομα του Τιμ Όλμπρεχτ. Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ της Ουλμ (ναι, είναι συμπαίκτης του Ίαν Βουγιούκα) επίσης συμφώνησε -πριν ολοκληρωθεί η σεζόν- να τελειώσει με το επόμενο συμβόλαιο του. Και είπε το "ναι" στους Βαυαρούς.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ