ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτζώκας: "Διαφορετική φιλοσοφία, στόχος οι τίτλοι"

Μπαρτζώκας: "Διαφορετική φιλοσοφία, στόχος οι τίτλοι"

Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στον ημιτελικό του Supercopa και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το κίνητρο των "μπλαουγκράνα" και την απώλεια του Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Η Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ισπανία το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου, στη Fernando Buesa Arena της Βιτόρια. Η σημερινή (5/9) κλήρωση του Supercopa φέρνει τους Καταλανούς αντιμέτωπους με τη Ρεάλ στα ημιτελικά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Σέρχιο Ροντρίγκεθ και την ποιότητα των Μαδριλένων.

"Δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για κακή κλήρωση... Είναι ακόμα πολύ νωρίς για όλους μας. Σε ό,τι αφορά την Μπαρτσελόνα, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τη συμμετοχή μας στο Supercopa και ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στον ημιτελικό. Όχι μόνο επειδή έχουμε απέναντί μας τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είναι αυτό το κίνητρό μας. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι ότι πρέπει να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο" εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση.

Εν συνεχεία ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε για την απώλεια του Σέρχιο Ροντρίγκεθ και το γεγονός ότι ο Ισπανός γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και τους Sixers. "Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Ρεάλ αποδυναμώθηκε. Διαθέτει την εμπειρία, είναι η πρωταθλήτρια και σίγουρα θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Εμείς, από την πλευρά μας, προχωρήσαμε σε σημαντικές αλλαγές.

Έχουμε ακόμα πράγματα να βελτιώσουμε, είναι λογικό, προσαρμοζόμαστε μέρα με τη μέρα αφού θα είναι μια εντελώς διαφορετική σεζόν σε σχέση με πέρσι, με διαφορετική φιλοσοφία και στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσθέσουμε τίτλους".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ