ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα καλεί Ουίμς

Μπαρτσελόνα καλεί Ουίμς

Ο Σόνι Ουίμς έλυσε το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ ώστε να βρει συμβόλαιο στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο. Αν δεν τα καταφέρει, τον περιμένει η Μπαρτσελόνα.

Στις 16/6 η ΤΣΣΚΑ ενημέρωσε ότι ήλθε σε συμφωνία με τον Σόνι Ουίμς για τη λύση της συνεργασίας τους κατόπιν επιθυμίας του Αμερικανού, ο οποίος εξήγησε ότι θέλει να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ο Ουίμς αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ΝΒΑ τη σεζόν 2010-11 με τους Toronto Raptors κι εν συνεχεία έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να παίξει μπάσκετ αρχικά στη Ζάλγκιρις (2011-12) κι εν συνεχεία στην ΤΣΣΚΑ, με την οποία συμμετείχε σε τρία Final Four.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ δεν έλθει σε συμφωνία με κάποια ομάδα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να του προσφέρει συμβόλαιο, όπως αναφέρει το Gigantes del Basket!

Ο Ουίμς αποχώρησε από την "ομάδα του στρατού" έχοντας 12 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 0.8 κλεψίματα σε 176 αγώνες, τους 156 ως βασικός. Αν τελικά καταλήξει στους "μπλαουγκράνα", αυτό σημαίνει ότι θα αποχωρήσει ο ΝτεΣον Τόμας.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ