ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η μεγάλη παράσταση του Χεζόνια

Η μεγάλη παράσταση του Χεζόνια

Ο Μάρκο Χεζόνια ήταν εντυπωσιακός στο παιχνίδι με την Μανρέσα, όντας αλάνθαστος έξω από τα 6,75 σε οκτώ προσπάθειες. Απολαύστε την εμφάνισή του.

Υπό άλλες συνθήκες η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μανρέσα θα ήταν ένα τυπικό παιχνίδι Liga Endesa. Ο Μάρκο Χεζόνια, όμως, φρόντισε να δώσει λίγο παραπάνω ενδιαφέρον. Για την ακρίβεια, έκανε ιστορικό το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τι έκανε, όμως, ο Κροάτης άσος;

Πέτυχε 24 πόντους με 8/8 τρίποντα. Ήταν απόλυτα εύστοχος, δηλαδή, έξω από τα 6,75. Η επίδοση αυτή πέρασε στην ιστορία, με τον Χεζόνια να βρίσκεται στην ίδια λίστα με τους Σάσα Τζόρτζεβιτς, Όσκαρ Σμιντ και Ίγκορ Ρακόσεβιτς. Οι τέσσερις αυτοί παίκτες είναι οι μοναδικοί που ολοκλήρωσαν αναμέτρηση του ισπανικού πρωταθλήματος έχοντας ποσοστό 100% στα τρίποντα.

Ο Κροάτης έφερε στις μνήμες όλων το κρεσέντο τριπόντων του Τζέικομπ Πούλεν στις 29 Μαρτίου του 2014 στην αναμέτρηση της Βαγιαδολίδ με την Μπαρτσελόνα. Τότε, ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 12/15 τρίποντα, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τα 8 εύστοχα σουτ του 19χρονου φόργουορντ!

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ