ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επιστροφή με ρεκόρ για τον Ναβάρο

Επιστροφή με ρεκόρ για τον Ναβάρο
VICTOR SALGADO

Στο 1-0 της Μπαρτσελόνα επί της Μάλαγα, στην ημιτελική σειρά της Ισπανίας, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έφτασε τα 3370 λεπτά συμμετοχής σε playoffs και πήρε και αυτήν την ιστορική πρωτιά.

Το βράδυ της Παρασκευής (5/6) η Μπαρτσελόνα συνάντησε τη Μάλαγα, στο πρώτο ματς της ημιτελικής σειράς για τη Liga Endesa και έκανε ένα άνετο 1-0 (91-60, Σατοράνσκι 14, Τόμιτς 13-7ριμπ., Χουέρτας 12, Τόμας 12, Όλεσον 12/Βάσκεθ 10, Βασιλειάδης 5π., με 1/3 διπ., 1/2 τριπ., 2 ριμπ., 3 λάθη σε 20.13'').

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έπαιξε για 12.54''', επιστρέφοντας μετά την απουσία του, λόγω τραυματισμού, στα προημιτελικά και έκανε 3370 τα λεπτά συμμετοχής του, σε playoffs. Κάπως έτσι, έριξε τον Αλμπέρτο Ερέρος από την πρώτη θέση της σχετικής ιστορικής λίστας, πριν πει "δεν ήξερα για αυτό το ρεκόρ. Δεν το είχα προσέξει. Βέβαια, τώρα που είμαι καλά σημαίνει πως... μπορώ να απομακρυνθώ και άλλο από τον Ερέρος"!

Με τους 8 πόντους που σκόραρε, έφτασε τους 1771 και θέλει άλλους 92 για να αφήσει πίσω του τον Τζόρντι Βιγιακάμπα (1863π.), σε ό,τι αφορά πάλι τα... αρχεία των παικτών της Liga Endesa στα Playoffs. "Δεν ανησυχώ για τους πόντους. Πάντα ήμουν σκόρερ και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βοηθώ την ομάδα. Ο κατ' αρχάς στόχος είναι να κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε, για να πάμε στους τελικούς και να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Έχουμε ακόμα δρόμο έως εκεί".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ