ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Επίσημο: Με τον Πέσιτς μέχρι το 2019 η Μπαρτσελόνα

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προπονητής της Μπαρτσελόνα έως τις 30 Ιουνίου του 2019 θα είναι ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, όπως ανακοίνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας (25/6) οι Καταλανοί.

Το "φλερτ" με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν προχώρησε, ίσως απλά να "πάγωσε" μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όμως οι παράγοντες της Μπαρτσελόνα δεν προβληματίστηκαν. Το απόγευμα της Δευτέρας (25/6) ανακοίνωσαν πως ο Σβέτισλαβ Πέσιτς θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για έναν ακόμη χρόνο, έως τις 30 Ιουνίου του 2019 και ξεκίνησαν τον σχεδιασμό τους για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 68χρονος τεχνικός ανέλαβε τους Καταλανούς στις 9 Φεβρουαρίου, όταν αποχώρησε από την ομάδα ο Σίτο Αλόνσο, κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας και άφησε θετικές εντυπώσεις με αποτέλεσμα να κερδίσει την παραμονή του στο Παλάου Μπλαουγκράνα με στόχο η Μπαρτσελόνα να ανακάμψει και να βρεθεί την Άνοιξη του 2019 στα Playoffs της EuroLeague και γιατί όχι και στο Final Four που θα γίνει στη Βιτόρια.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ