ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ενδιαφέρον από την Ισπανία για τον Χάκετ

Ενδιαφέρον από την Ισπανία για τον Χάκετ

Η Αρμάνι διέκοψε τις διακοπές του Ντάνιελ Χάκετ, για συνάντηση που ολοκληρώθηκε με τον παίκτη να αφήνει ένα χρόνο συμβολαίου (και 850.000 ευρώ) και να φεύγει. Θα κάνει προπονήσεις με τους Νικς, ενώ ήδη είναι στο στόχαστρο ομάδων της Ισπανίας. Ποιον;

Την Παρασκευή (20/6) η Αρμάνι ανακοίνωσε το προδιαγεγραμμένο τέλος της συνεργασίας με τον Ντάνιελ Χάκετ . Ο Λίβιο Πρόλι μόλις ανέλαβε εκ νέου την προεδρεία της ομάδας, διέκοψε τις διακοπές του Ντάνιελ Χάκετ, για να τον καλέσει σε έκτακτη συνάντηση. Σε αυτή, οι διοικούντες την ομάδα του Μιλάνο χαρακτήρισαν τον Ιταλό υπεύθυνο για την αποτυχία της φετινής χρονιάς (δεν πήγαν καν στους τελικούς της Ιταλίας), με τον διεθνή γκαρντ να εγκαταλείπει τον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας τους, που θα του έδινε 850.000 ευρώ.

Ακολούθως, υπήρξε η ενημέρωση πως θα κάνει προπονήσεις με τους Νικς και θα προσπαθήσει να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ήδη έχουν κάνει ερωτήσεις για αυτόν δυο ομάδες της Ισπανίας. Η Μπαρτσελόνα και η Μάλαγα. Και οι δύο βέβαια, υπό προϋποθέσεις -αφού δεν ξέρουν αν θα χάσουν παίκτες ή όχι. Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ήταν υπέρ της εξόδου του Χάκετ, αλλά αυτή η πληροφορία δεν έχει διασταυρωθεί. Στις γενικότερες διοικητικές αλλαγές, ανήκει και η επιστροφή του Πορταλούπι στη θέση του GM (αντί του Κασάλι). Να θυμίσουμε πως για ένα χρόνο -που έλειπε ο Πρόλι- ήταν πρόεδρος.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ