ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο ΝτεΣον Τόμας στην Μπαρτσελόνα

Ο ΝτεΣον Τόμας στην Μπαρτσελόνα

Ο αγώνας της Μπαρτσελόνα, να βρει κάποιον να καλύψει το κενό του Κώστα Παπανικολάου φαίνεται πως ολοκληρώθηκε. Ο ΝτεΣον Τόμας συμφώνησε να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Από την ημέρα που ενημέρωσε ο Κώστας Παπανικολάου πως θέλει να ζήσει την εμπειρία του ΝΒΑ, η Μπαρτσελόνα κάνει ό,τι μπορεί να βρει παίκτη να παίξει στη θέση του.

Έως τώρα δεν είχε τεράστια τύχη, με την Αρμάνι να αρνείται την πώληση του Αλεσάντρο Τζεντίλε, τον Τζίτζι Ντατόμε να ενημερώνει πως θέλει να μείνει άλλο ένα χρόνο στο ΝΒΑ, ενώ πληροφορίες του realGM.com τονίζουν ότι στη λίστα υπάρχει ο Μικαέλ Ζελαμπάλ. Αυτό προέκυψε το πρωί.

Πριν μια ώρα, ο Τσέμα Ντε Λούκας, Ισπανός δημοσιογράφος ενημέρωσε ότι οι "μπλαουγκράνα" έχουν κάνει focus στον ΝτεΣόν Τόμας, ο οποίος προσπάθησε φέτος να βρει μια θέση το ΝΒΑ, αλλά δεν τα κατάφερε. Η ίδια πηγή, πρόσθεσε πως " πρόκειται για παίκτη, για τον οποίον είχε ενδιαφερθεί στις αρχές του καλοκαιριού ο Παναθηναϊκός". Ο Τόμας είχε χαράξει πορεία για την ιταλική Αβελίνο, με την ιταλική ομάδα να καθυστερεί τρεις εβδομάδες να του στείλει το συμβόλαιο. Η Μπαρτσελόνα βρήκε... το χώρο, να μπει και να "κλέψει" τον παίκτη.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ