ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Βαν Όστρουμ: "Ο Αρκαδικός θα μείνει στην Basket League"

Βαν Όστρουμ: "Ο Αρκαδικός θα μείνει στην Basket League"

O Aρκαδικός παίζει τη... ζωή του στο Λαύριο (12/3, 17:00) και ο Ντέβον Βαν Όστρουμ ξεκαθάρισε ότι οι Αρκάδες μπορούν να πετύχουν τον στόχο της παραμονής αν κάνουν σωστά τη δουλειά τους στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Για το κρίσιμο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ κόντρα στο Λαύριο και τον στόχο του Αρκαδικού για παραμονή στην κατηγορία μίλησε ο Ντέβον Βαν Όστρουμ.

Ο άσος του Αρκαδικού, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, ανέφερε αρχικά πως "κακά τα ψέματα, το παιχνίδι με το Λαύριο είναι ζωής ή θανάτου. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να νικήσουμε, ένα παιχνίδι που αν το πάρουμε θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε και πως θα το πάρουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Έχουμε δουλέψει πολύ όλη την εβδομάδα και το Σάββατο θα είμαστε έτοιμοι".

Για την εικόνα του πρωταθλήματος, σχολίασε: "Αγωνιζόμαστε σε ένα πολύ καλό και δυνατό πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν ένα καλό ρόστερ και κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος για καμία ομάδα. Αυτό είναι που με ευχαριστεί, καθώς είναι για κάθε παίκτη μια πολύ καλή ευκαιρία να έρθει εδώ και να παίξει μπάσκετ, να γίνει καλύτερος. Υπάρχει αρκετή τακτική αλλά και ένταση στα παιχνίδια".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην υπόθεση παραμονής για τον Αρκαδικό: "Μπορούμε να μείνουμε στην Basket League και θα μείνουμε. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας στα παιχνίδια που έρχονται. Η επόμενη σεζόν είναι ακόμα μακριά, αλλά παράλληλα είναι ο μεγάλος στόχος. Το μυαλό μου, προσωπικά, είναι στραμμένο στο να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ και να δώσω στους ανθρώπους, από την δική μου μεριά, την ευκαιρία να αγωνιστούν ακόμα μια χρονιά στην κορυφαία κατηγορία".

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ