ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Στον Αρκαδικό ο Κουστένης

Στον Αρκαδικό ο Κουστένης

Ο Τζίμης Κουστένης είναι ο νέος προπονητής του Αρκαδικού, έχοντας μπροστά του ένα μήνα δουλειάς προκειμένου να επανδρώσει το ρόστερ των "μπλε" και να τους παρουσιάσει ανταγωνιστικούς στην πρεμιέρα της Α2.

Με τον Τζίμη Κουστένη στην άκρη του πάγκου θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αρκαδικός, ο οποίος την Τετάρτη (13/9) ανακοίνωσε τη συμφωνία -ενός έτους- με τον έμπειρο τεχνικό. Ο άλλοτε προπονητής του Περιστερίου διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία των "μπλε" τον Γιάννη Διαμαντάκο, με την αποστολή να κρατήσει την ομάδα της Τρίπολης στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Με λιγότερο από ένα μήνα να μένει για την έναρξη της νέας σεζόν στην Α2, ο Τζίμης Κουστένης καλείται να διαμορφώσει την εικόνα του ρόστερ και να παρουσιάσει ένα καθόλα ανταγωνιστικό σύνολο στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, στις 7/10, απέναντι στο Μαρούσι.

Η ανακοίνωση της πρόσληψής του:

" Ο Αρκαδικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Τζίμη Κουστένη. Ο Πρόεδρος της ομάδας μας κύριος Μιχάλης Σμυρνιώτης συναντήθηκε με τον Τζίμη Κουστένη και κατόπιν συζήτησης και ταύτισης απόψεων προχώρησαν σε συμφωνία ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αρκαδικού για τη φετινή σεζόν".

Photo Credits: Arcadikos BC

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ