ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Στη "γωνία" ο Αρκαδικός για Δόξα Λευκάδας

Στη "γωνία" ο Αρκαδικός για Δόξα Λευκάδας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αρκαδικός παρακολουθεί διακριτικά τις κινήσεις της Δόξας Λευκάδας, μετά το αίτημα των νησιωτών να μην παίξουν στην πρεμιέρα. Σκέψεις για νομικές ενέργειες από την ομάδα της Τρίπολης.

Η Δόξα Λευκάδας ήταν η τυχερή που πήρε στα χέρια της τη wild card για την Basket League, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλα τελείωσαν εκεί. Οι νησιώτες "τρέχουν" προκειμένου να συσταθεί η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας για να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη κατηγορία, την ώρα που "γεμίζουν" διαρκώς το ρόστερ τους, με τον Σάνον Σκοτ να είναι η τελευταία τους προσθήκη.

Στον Αρκαδικό πάντως δεν αφήνουν την υπόθεση, αφού επιμένουν να διεκδικούν τις όποιες πιθανότητες έχουν για να βρεθούν στη μεγάλη κατηγορία. Γι αυτό οι διοικούντες τον σύλλογο περιμένουν στη "γωνία" για το αίτημα που κατέθεσε η Δόξα Λευκάδας περί αναβολής της πρεμιέρας της στο νέο πρωτάθλημα (στις 8/10 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ). Τι σημαίνει αυτό;

Μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά η ΚΑΕ Αρκαδικός σε περίπτωση που ο ΕΣΑΚΕ αποφασίσει να κάνει δεκτό το αίτημα των νεοφώτιστων. Όπως διαρρέει από την Τρίπολη, οι "μπλε" θα κυνηγήσουν όσο μπορούν την υπόθεση, διεκδικώντας το έννομο συμφέρον που έχουν στην προκειμένη περίπτωση. Οι πιθανότητες να γίνει κάτι επί της ουσίας και να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους.

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ