ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Στεφανίδης: "Αποφασιστικότητα, θέληση και πάθος"

Στεφανίδης: "Αποφασιστικότητα, θέληση και πάθος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης μίλησε για το ματς "τελικό" κόντρα στον Κόροιβο, για την παραμονή στην κατηγορία, τονίζοντας πως είναι απαραίτητο να υπάρχει αποφασιστικότητα, θέληση και πάθος.

Η συνέντευξη του πολύπειρου γκαρντ στο Arcadikosbc.gr, μιλώντας για την αναμέτρηση κόντρα στον Κόροιβο, η οποία θα διεξαχθεί το απόγευμα (17:00) του Σαββάτου (26/3) στην Αμαλιάδα.

-Χριστόφορε, η ομάδα το Σάββατο δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι, ίσως το σημαντικότερο την φετινή σεζόν, κόντρα στον Κόροιβο. Ποιες είναι οι σκέψεις σου πριν από αυτή την αναμέτρηση;

"Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, ένα ματς τελικός, το καταλαβαίνει ο καθένας αν δει την βαθμολογία. Η έκβαση αυτού του αγώνα θα κρίνει αν η σεζόν θα στεφθεί με επιτυχία. Η ομάδα έκανε μια σοβαρή προσπάθεια στον δεύτερο γύρο, με καλά παιχνίδια και έχει κερδίσει το δικαίωμα να παίξει την παραμονή σε ένα παιχνίδι".

-Που πιστεύεις ότι θα κριθεί ο αγώνας και τι είναι αυτό που θα γύρει την πλάστιγγα από την μία ή την άλλη πλευρά;

"Είναι ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να προδικάσεις τίποτα γι’ αυτό. Εμείς από την δική μας πλευρά πρέπει να έχουμε αποφασιστικότητα, θέληση και πάθος, ώστε να αναζητήσουμε τη νίκη, όπως κάνουμε τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Από την άλλη πλευρά, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα είναι εντελώς διαφορετική. Και όταν λέμε διαφορετική, δεν εννοούμε σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Σε ένα παιχνίδι που μας πόνεσε πάρα πολύ που το χάσαμε. Μας έφερε πίσω σχετικά με τον αγωνιστικό μας προγραμματισμό και την συγκομιδή βαθμών και μας έβαλε άγχος. Ήταν ένα παιχνίδι που αργήσαμε να ξεπεράσουμε αγωνιστικά και ψυχολογικά. Θα είναι όμως διαφορετική ακόμα και σε σχέση με το τελευταίο της παιχνίδι".

-Σας αγχώνει το γεγονός πως παίζετε εκτός έδρας και σε μια έδρα με πολύ κόσμο;

"Δεν έχουμε κανένα άγχος επειδή παίζουμε εκτός έδρας. Έχουμε απλά το δημιουργικό άγχος που φαντάζομαι πως θα έχει και ο αντίπαλος. Όπως είπα και μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, είναι καλό να υπάρχει άγχος, σε λογικά πλαίσια σε έναν αθλητή. Μπορεί να έχουμε κάνει μια νίκη μακριά από το σπίτι μας, αλλά αν δει κανείς τα αποτελέσματα του Κόροιβου θα δει πως και αυτοί δεν έδρα τους δεν έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι ένα παιχνίδι 40 λεπτών, όπως είπα και παραπάνω χρειάζεται πίστη, θέληση και πάθος και είναι αυτά τα μόνα στοιχειά που μετράνε. Εμείς μπορούμε και πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ