ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Κοντά στα Τρίκαλα ο Καστρίτης

Κοντά στα Τρίκαλα ο Καστρίτης

Ο Γιάννης Καστρίτης ανέβασε τον Αρκαδικό στην Basket League ενώ δεν αποκλείεται να συνεχίσει να κοουτσάρει στην Α1 αφού βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τα Τρίκαλα.

O Aρκαδικός έφτασε στο σημείο να διεκδικεί ως το τέλος την παραμονή του στην Basket League ωστόσο δεν κατάφερε να σώσει τη χρονιά, χάνοντας τον μεγάλο στόχο στην ισοβαθμία με τον Κόροιβο.

Η ομάδα της Τρίπολης συμμετείχε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία, πέτυχε οκτώ νίκες, στάθηκε αξιοπρεπέστατα στην Α1 και το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος οδήγησε τους Αρκάδες στην Basket League κι έδωσε ως το τέλος τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πλέον ο Αρκαδικός μαζί με άλλες πέντε ομάδες (Δόξα Λευκάδας, Ηρακλής, Πανιώνιος, Ηράκλειο, Καβάλα) διεκδικεί την... ορφανή θέση στην κατηγορία μετά την αποχώρηση της Κηφισιάς ενώ ο Καστρίτης δεν αποκλείεται να συνεχίσει να κοουτσάρει στην Α1 , αλλά με διαφορετική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο νεαρός προπονητής είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τα Τρίκαλα που βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, μετά την αποχώρηση του Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος έκλεισε φέτος τον απόλυτα πετυχημένο κύκλο του στους Θεσσαλούς.

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τελειώσει θετικά το θέμα.

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ