ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Καστρίτης: "Ο Αρκαδικός αξίζει την παραμονή"

Καστρίτης: "Ο Αρκαδικός αξίζει την παραμονή"

Ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Πάμε Αποδυτήρια" με τους Ακη Δημακό και Γιάννη Σταυρουλάκη, μιλώντας για τη μάχη της παραμονής και την... βολή του Καββαδά στο ματς με τον Κόροιβο.

Ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103.3 και ττην εκπομπή "Πάμε Αποδυτήρια" με τους Ακη Δημακό και Γιάννη Σταυρουλάκη, μετά τη νίκη επί της Καβάλας με 74-68 και αναφέρθηκε στο καθοριστικό ματς για την παραμονή την τελευταία αγωνιστική με την ΑΕΚ

Επίσης ο κόουτς των Αρκάδων μίλησε για την άστοχη βολή του Καββαδά με τον Κόροιβο, το επίπεδο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και στην πορεία των ομάδων μας στην Ευρώπη.

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε:

Για τη νίκη επί της Καβάλας: "Από τη μια υπάρχει η χαρά για μία ακόμη νίκη, νιώθουμε περήφανοι για την υπερπροσπάθεια που κάνουμε. Θα χρειαστεί μια εβδομάδα για να δούμε αν θα πετύχουμε τον στόχο μας, να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ολοι είμαστε αισιόδοξοι, αλλιώς θα είχαμε εγκαταλείψει την προσπάθεια νωρίτερα. Μένει ένας τελικός και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε".

Για την τελευταία αγωνιστική: "Πάντα μιλάμε με βάση τη λογική. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο στο φετινό πρωτάθλημα μπορούμε να στηριχτούμε στη λογική. Αν τα πράγματα πήγαιναν λογικά, θα πανηγυρίζαμε την παραμονή μας. Και σήμερα υπήρχε ένα ματς που αλλιώς το περιμέναμε και αλλιώς ήρθε. Τώρα θα συγκεντρωθούμε στην ΑΕΚ, την τελευταία αγωνιστική και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Καστρίτης: "Ο Αρκαδικός αξίζει την παραμονή"

Για το πώς αισθάνεται όταν οι παίκτες του ακούν... ραδιόφωνο στον πάγκο: "Κοιτάξαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Οσο φτάναμε στο τέλος ,ήταν φυσικό να έχουμε αλλού το μυαλό μας. Σε ό,τι έχει να κάνει με το πνευματικό κομμάτι και το ψυχολογικό, είναι πολύ δύσκολο".

Για τη βολή που έχασε ο Καββαδάς στο ματς με τον Κόροιβο, που ίσως να στοιχίσει στην ομάδα του σε περίπτωση ισοβαθμίας: "Εκείνη τη στιγμή κάναμε ένα μίνι συμβούλιο στον πάγκο μας. Κοιτάξαμε να διασταυρώσουμε και τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων. Ο Βασίλης έχασε την πρώτη βολή, έβαλε τη δεύτερη και δυστυχώς έπαιξε ρόλο. Αν είχε χάσει και τις δύο, θα πηγαίναμε στην παράταση και ίσως τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά. Φέτος η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει σημαντικό ρόλο".

Για τις φετινές δυσκολίες που συνάντησε: "Δεν υπάρχει κάποιο κομμάτι που να μας έχει δυσκολέψει πολύ. Η διοίκηση κάνει το καλύτερο για μας, δείχνει έμπρακτα τη συμπαράστασή της σε όλους, στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες. Εχουμε φτάσει σε σημείο, όπου καλώς ή κακώς κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Λάθη κάνουμε αλλά το σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε. Είμαστε περήφανοι για ό,τι έχουμε καταφέρει έως τώρα".

Για το ματς με την ΑΕΚ και τα σενάρια παραμονής: "Τα σενάρια είναι πολλά. Εμείς αυτό που κάνουμε τόσο καιρό είναι να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τις δικές μας πιθανότητες κόντρα στην ΑΕΚ. Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ, θα το πετύχεις. Δεν πρέπει να αναλωθούμε στα άλλα ματς. Ετσι, θα μειωθούν οι λίγες πιθανότητες που έχουμε για να κερδίσουμε την ΑΕΚ".

Για την κατάσταση που βιώνει στην ομάδα του καθημερινά: "Το περιβάλλον είναι τελείως διαφορετικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά. Οποιοσδήποτε στη θέση μου θα ένιωθε τυχερός με τέτοιους συνεργάτες. Μακάρι ο Αρκαδικός να σωθεί στο τέλος, γιατί το αξίζει πραγματικά".

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ