ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Λαμπρόπουλος

Ανακοινώθηκε ο Λαμπρόπουλος

Ο Αρκαδικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Φώτη Λαμπρόπουλου, με τον 32χρονο φόργουορντ να είναι πάντως ελεύθερος να αποχωρήσει όποια στιγμή θέλει, εφόσον προκύψει πρόταση από το εξωτερικό.

Στον Αρκαδικό μέχρι νεωτέρας θα αγωνίζεται ο Φώτης Λαμπρόπουλος, ο οποίος επιστρέφει στη χώρα μας μετά από περίπου πέντε χρόνια. Ο 32χρονος φόργουορντ συμφώνησε σε όλα με τους νεοφώτιστους, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να αποχωρήσει ανά πάσα στιγμή, εφόσον προκύψει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Ένας όρος τον οποίο είχε αποκαλύψει από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (30/9) το Sport24.gr.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Ο Αρκαδικός ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου Φώτη Λαμπρόπουλου. Ο 32χρονος φόργουορντ, τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με απόλυτη επιτυχία στο σπουδαίο πρωτάθλημα της ACB με την φανέλα της Τενερίφης. Παράλληλα έχει περάσει και από τις ομάδες της Λάρισας και του Ηρακλή από την Ελλάδα και επιστρέφει στη χώρα μας για να βοηθήσει την ομάδα μας με τις ικανότητές του αλλά και την εμπειρία του από τα γήπεδα της Ευρώπης".

Who is who:

Hμ. Γεν.: 11/9/1983

Τοπ. Γεν.: Πάτρα

Θέση: Φόργουορντ

Ύψος: 2.06

Προηγούμενες Ομάδες: Απολλωνιάδα, Romauto Mataró, CB Gran Canaria, Tarragona, CB L'Hospitalet, Tenerife CB, Λάρισα, Ηρακλής.

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ