ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ως έχει στην πρεμιέρα ο Απόλλων

Ως έχει στην πρεμιέρα ο Απόλλων
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Παπαχατζής δεν θα έχει μία ακόμη λύση για την ρακέτα του στην πρεμιέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ το απόγευμα του Σαββάτου στο Ρέθυμνο με τον τεχνικό του Απόλλων Πατρών να συνεχίζει την αναζήτηση.

Ο Απόλλων Πατρών θα αγωνιστεί ως έχει στην πρεμιέρα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ το απόγευμα του Σαββάτου στο Ρέθυμνο παρά την επιθυμία του Θανάση Παπαχατζή να αποκτηθεί ένας κοινοτικός ψηλός.Ο τεχνικός του Απόλλωνa Πατρών όλες αυτές τις τελευταίες μέρες βρισκόταν σε αναζήτηση αλλά μέχρι χθες το βράδυ δεν προχώρησε κάποια από τις περιπτώσεις που είχε ξεχωρίσει.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Πάτρας είχε βρεθεί πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρκο Σκέκιτς αλλά οι διαφωνίες που παρουσιάστηκαν δεν έφεραν την συμφωνία. Ακολούθησε ο Ούρος Μίρκοβιτς που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Ρόσα Ράντομ της Πολωνίας αλλά επίσης η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Πλέον ο τεχνικός του Απόλλων Πατρών έχει ρίξει όλη του την προσοχή στο παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος τσεκάροντας πάντα την αγορά ώστε αν είναι να έχει μία ακόμη λύση ψηλού εν όψει των δύο εντός έδρας παιχνιδιών που ακολουθούν. Με Κόροιβο Αμαλιάδας και Κολοσσό Ρόδου.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ