ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Βετούλας: "Πρέπει να βρούμε ρυθμό"

Βετούλας: "Πρέπει να βρούμε ρυθμό"
INTIME SPORTS

Τον προβληματισμό του για την απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων για τρεις εβδομάδες εξέφρασε ο Νίκος Βετούλας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ (28/4, 5μ.μ.)

Ο Απόλλων Πατρών υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή το απόγευμα (28/4, 5μ.μ.) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Στις δηλώσεις του, ο Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του προέρχεται από αγωνιστική απραξία σχεδόν τριών αγωνιστικών.

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να βρούμε ρυθμό, χωρίς να έχουμε παίξει ούτε ένα επίσημο παιχνίδι σχεδόν επί τρεις αγωνιστικές. Θεωρώ πως το πρώτο ζήτημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι αυτή η αναμονή", σχολίασε ο Νίκος Βετούλας και συνέχισε:

"Γνωρίζουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλά στημένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς να κατακτήσουμε τη νίκη. Η ομάδα μας έχει το κίνητρο καθώς με ενδεχόμενη νίκη θα είμαστε στα πλέι οφ, κι αυτό θα αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία".

Από την πλευρά του, ο Έρικ ΜακΚόλουμ επισήμανε: "Περιμένω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε και πρέπει να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε τη νίκη. Το γνωρίζει και ο κόσμος μας, και ελπίζω ότι θα έλθει στο γήπεδο για να υποστηρίξει την προσπάθειά μας.

Πρέπει να προσέξουμε τον «ψηλό» του ΠΑΟΚ, το Λάζαρο Παπαδόπουλο. Επίσης, ο αντίπαλός μας διαθέτει δύο καλούς περιφερειακούς παίκτες, τους Χάτσερ και Χαραλαμπίδη. Εμείς πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε το παιχνίδι μας".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ