ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Βετούλας: "Ήμασταν πολύ καλύτεροι"

Βετούλας: "Ήμασταν πολύ καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Στην ανωτερότητα της ομάδας του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα στάθηκε ο Νίκος Βετούλας, ο οποίος στάθηκε και στο ρυθμό που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι. Τι δήλωσε ο Τόαρλιν Φιτσπάτρικ.

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε ο Απόλλων Πατρών. Οι Αχαιοί επικράτησαν της Νέας Κηφισιάς με 75-73, παίρνοντας για δεύτερη φορά στην ιστορία την πρόκριση στον τελικό.

Μιλώντας, μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA, Ο Νίκος Βετούλας τόνισε πως όλα κρίθηκαν στην τελευταία φάση, ενώο Τόαρλιν Φιτσπάτρικ τόνισε πως προσπάθησε να τα δώσει όλα για την ομάδα του.

Ο προπονητής των "μελανόλευκων" είπε: "Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε πριν 5 χρόνια από ανθρώπους με όραμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στη διοίκηση και τον κόσμο.Ήμασταν πολύ καλύτεροι από την Κηφισιά. Κρίθηκαν όλα στην τελευταία κατοχή. Πήγαμε το ματς σε γρήγορο ρυθμό και νικήσαμε".

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Τόαρλιν Φιτσπάτρικ, δήλωσε: " Παίξαμε όσο πιο σκληρά μπορούσαμε, σαν να μην είχαμε τίποτα να χάσουμε, όπως μας είπε ο προπονητής μας και νικήσαμε. Προσπάθησα να τα δώσω όλα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι".

Ο αρχηγός των Πατρινών, Νίκος Αργυρόπουλος, τόνισε: "Τότε ήμουν πιτσιρικάς 17 ετών, τώρα είμαι σχεδόν 37! Τεράστια τιμή για μένα, την ομάδα, τον κόσμο της Πάτρας που μετά από τόσα χρόνια πάμε στον τελικό. Ιστορική νίκη για όλο το σύλλογο, αφιερωμένη στον κόσμο μας αυτή η πρόκριση".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ