ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Τρέχουν οι εξελίξεις σε διπλό ταμπλό

Τρέχουν οι εξελίξεις σε διπλό ταμπλό
INTIME SPORTS

Η αβέβαιη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια, όμως στον Απόλλωνα δεν σταματούν να τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους προκειμένου να είναι έτοιμοι όταν πρέπει

Τα οικονομικά δεδομένα μπορεί να είναι ακόμα ρευστά, όμως στον Απόλλωνα έχουν έτοιμο το μεταγραφικό τους πλάνο και θέλουν με αργά και σταθερά βήματα να κάνουν τις προσπάθειες να το υλοποιήσουν. Στη λίστα του Θανάση Παπαχατζή όπως έχει ήδη αναφερθεί υπάρχουν τα ονόματα των Γιαννακίδη και Τσαλδάρη , όμως δεν είναι τα μόνα. Ο βασικός στόχος των Αχαιών είναι ο Άγγελος Τσάμης με τον οποίο έχουν υπάρξει συζητήσεις και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην γενέτειρα του συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες πλέον.

Από εκεί και πέρα στα υπόψιν των Πατρινών βρίσκεται και ο Λεωνίδας Κασελάκης, όμως η περίπτωση του θα εξαρτηθεί από την παραμονή ή μη του Μπράντον Πεν. Στο συμβόλαιο του 25χρονου φόργουορντ υπάρχει οψιόν ανανέωσης και είναι στο χέρι του Απόλλωνα να τον διατηρήσει στο ρόστερ κάτι που φαίνεται ότι θα γίνει. Ο Κασελάκης, ωστόσο, μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο των Αχαιών σε περίπτωση που έρθει μία πρόταση για τον Αμερικανό από ομάδα του εξωτερικού, καθώς πέρσι είχε πολύ καλές εμφανίσεις και αρκετές ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ