ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Το come back του Αθανασούλα

Το come back του Αθανασούλα
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αθανασούλας στάθηκε άτυχος τη φετινή σεζόν, όμως η επιστροφή του είναι προ των πυλών κι όπως όλα δείχνουν θα είναι δυναμική. Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα για τον Έλληνα φόργουορντ

Το παιχνίδι με την Κηφισιά που γίνεται για την 8η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ έχει τελειώσει, όμως παρότι βρίσκει τον Απόλλωνα να πανηγυρίζει μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη υπάρχει και μία δυσαναπλήρωτη απώλεια. Έχοντας αγωνιστεί για 3'13'' ο Έλληνας φόργουορντ αποχωρεί έχοντας υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Από εκείνη τη στιγμή ο Αθανασούλας βρίσκεται σε μία μόνιμη μάχη προκειμένου να επανέλθει στο υψηλότερο επίπεδο. Η επιμονή, η υπομονή κι η σκληρή δουλειά φάνηκε πως έφεραν αποτέλεσμα, καθώς ο 28χρονος έχει επιστρέψει πλέον στο παρκέ και έχει μπει σε εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να βάλει εκ νέου ψηλά τον πήχη. Σε όλη αυτή την πορεία της αποθεραπείας ο Απόλλωνας στάθηκε στο πλευρό του κι αυτό είναι κάτι που ίσως καθορίσει το επαγγελματικό του μέλλον για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του 28χρονου φόργουορντ βρίσκεται σε αρκετές μεταγραφικές λίστες, ενώ κι η ομάδα της Πάτρας έχει δείξει την επιθυμία να τον διατηρήσει στο δυναμικό της. Οι Αχαιοί ελπίζουν να επωφεληθεί από το δυναμικό come back που ετοιμάζει και γι αυτό θα επιδιώξουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Από την πλευρά του, ο Αθανασούλας φαίνεται πως δεν ξεχνάει την στήριξη που του παρείχε ο Πατρινός σύλλογος σε μία δύσκολη περίοδο και γι αυτό υπάρχει θετική γνώμη, όμως όλα δείχνουν ότι πριν πει κάπου το τελικό "ναι" θα περιμένει για να δει όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του και ύστερα να αποφασίσει ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ