ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Τίμησε τον Αρκαδικό ο Απόλλων

Τίμησε τον Αρκαδικό ο Απόλλων

Στην ετήσια εκδήλωση για τους χορηγούς του Απόλλωνα Πάτρα περίοπτη θέση είχαν και οι άνθρωποι του Αρκαδικού που βραβεύτηκαν για την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησαν στην Α2 παίρνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας την άνοδο στην Α1

Χθες το βράδυ (16/6) πραγματοποιήθηκε στο "Distinto" του Ρίο η ετήσια εκδήλωση του Απόλλωνα Πατρών που ήταν αφιερωμένη στους χορηγούς της ομάδας και στη μεγάλη στήριξη που παρείχαν όλη τη χρονιά. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρέστησαν και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης μαζί με τον Γενικό Διευθυντή, Γιώργο Κονδύλη.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών έπειτα από πρόσκληση των Αχαιών εκπρόσωποι από όλες τις ομάδες των εθνικών κατηγοριών (Κόροιβος, Αρκαδικός κτλ) της Πελοποννήσου στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ότι το μπάσκετ στην Πελοπόννησο είναι ενωμένο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Απόλλωνας τίμησε τον Αρκαδικό για την μεγάλη του επιτυχία και την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Αυτή η επιτυχία είναι σημαντική για τους Τριπολιτσιώτες, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αγωνιστούν στο πρώτο πρωτάθλημα της χώρας. Την απονομή έκανε ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Κονδύλης, ενώ την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ Μιχάλης Σμυρνιώτης.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ