ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Ντίλαρντ

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Ντίλαρντ
INTIME SPORTS

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Απόλλωνα Πατρών αφού, όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103.3, ο Κέβιν Ντίλαρντ βρέθηκε θετικός στον έλεγχο ντόπινγκ μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Εν αναμονή της ανακοίνωσης για την τιμωρία του.

Χωρίς τον καλύτερο παίκτη του τον Κέβιν Ντίλαρντ στο διάστημα που πέτυχε τις τρεις διαδοχικές νίκες θα παραταχθεί ο Απόλλων Πατρών στην εκτός έδρας αναμέτρησης της 16ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Κολοσσό (30/1, 17:00). Ο Αμερικανός γκαρντ βρέθηκε θετικός στον έλεγχο ντόπινγκ, σε δείγμα που είχε δώσει στις 3 Ιανουαρίου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103.3, το πρώτο δείγμα που έδωσε έδειξε πως εντοπίστηκε κανναβοειδής ουσία, με αποτέλεσμα να απομένει να εξεταστεί και το δεύτερο. Έτσι, θα μείνει εκτός μάχης για τον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο, με τον Κώστα Μέξα να χάνει τον κορυφαίο σκόρερ του, αφού ο 26χρονος παίκτης είχε 19.3 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ κατά μέσο όρο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Αυτό που περιμένουν πλέον στην αχαϊκή πρωτεύουσα είναι να μάθουν το ακριβές διάστημα της τιμωρίας του, αφού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από τον Αθλητικό Δικαστή. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις, η τιμωρία που προβλέπεται κάνει λόγο για απουσία 1 με 3 μήνες. Όπερ και σημαίνει πως σε περίπτωση που του επιβληθεί η μικρότερη δυνατή ποινή (των τριάντα ημερών) θα είναι κανονικά "παρών" στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδα με την Καβάλα (6/2, 17:00).

Ειδάλλως, θα πρέπει να εξετάσει ο Κώστας Μέξας τι θα κάνει με την περίπτωσή του κι αν θα προχωρήσει σε αντικατάσταση. Όπως καταλαβαίνετε, στον Απόλλωνα Πατρών απέκτησαν έναν σημαντικό "πονοκέφαλο" λίγες ώρες πριν από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που δίνει η ομάδα, με φόντο την εξασφάλιση της παραμονής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ