ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Θέλει εμπειρία με τον Τσαλδάρη

Ο Απόλλωνας μπορεί να μην έχει πραγματοποιήσει ακόμα την πρώτη του μεταγραφή, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει καταρτιστεί και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 ο Δημήτρης Τσαλδάρης βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Παπαχατζή

Αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως το ύψος του μπάτζετ -ελέω και των πολιτικών εξελίξεων- ωστόσο ο Απόλλωνας προσπαθεί να βρει τα ιδανικά κομμάτια που θα δημιουργήσουν το αγωνιστικό παζλ της ερχόμενης σεζόν. Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε ο Θανάσης Παπαχατζής έχει πιάσει δουλειά και καθημερινά τσεκάρει πολλούς παίκτες που θα μπορούσαν να υλοποιήσουν το πλάνο που έχει στο μυαλό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ψηλά στη λίστα του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται το όνομα του Δημήτρη Τσαλδάρη, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του ΚΑΟΔ μετρώντας κατά μέσο όρο 6.39 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 1.17 ασίστ. Στο πρόσωπο του 35χρονου γκαρντ ο Παπαχατζής βλέπει έναν παίκτη που θα μπορούσε να του δώσει εμπειρία και πολλές λύσεις στις θέσεις της περιφέρειας, όμως η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς αρκετές ομάδες της Α1 έχουν στη λίστα τους το όνομα του.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ