ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Τέλος η χρονιά για τον Νιφόρα

Τέλος η χρονιά για τον Νιφόρα
INTIME SPORTS

Ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη τελικά ο Βασίλης Νιφόρας στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης όπως επιβεβαιώθηκε από την σημερινή εξέταση με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Βασίλη Νιφόρα καθώς στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού με αποτέλεσμα να χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο 24χρονος φόργουορντ της ομάδας του Θανάση Παπαχατζή θα κληθεί πλέον να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που υπέστη και ακολούθως να μπει στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ο χρόνος που υπολογίζεται για την ολική επιστροφή του Νιφόρα στα παρκέ είναι περίπου στους 8 μήνες, με τον τεχνικό της ομάδας της Πάτρας να έχει ήδη εισηγηθεί πως θα πρέπει να καλυφθεί το κενό του.

Εν τω μεταξύ ο Πέρι Πέτι καλείται να κερδίσει το προσωπικό του στοίχημα της παραμονής του στο ρόστερ του Απόλλωνα. Ο Αμερικανός δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στα μέχρι στιγμής παιχνίδια της ομάδας και ειδικότερα στα δύο πρώτα του πρωταθλήματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα δύο πρώτα παιχνίδια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ο Πέτι στις δύο ήττες στο Ρέθυμνο και εντός από τον Κόροιβο Αμαλιάδας πέτυχε μόλις έξι πόντους κι ενώ αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Για τον λόγο αυτό και ο Παπαχατζής έχει ρίξει το βάρος στην τόνωση της ψυχολογίας του Πέτι ειδικότερα εν όψει του Σαββατιάτικου παιχνιδιού. Του δεύτερου συνεχόμενου εντός έδρας στο κλειστό της Περιβόλας με τον Κολοσσό Ρόδου όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τον Απόλλωνα.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ