ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Τελειώνει ο Παπαχατζής στην Πάτρα

Τελειώνει ο Παπαχατζής στην Πάτρα
INTIME SPORTS

Η τρίτη συνεχόμενη ήττα του Απόλλωνα Πατρών και δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας μετά από τον Κόροιβο Αμαλιάδας και από τον Κολοσσό Ρόδου φέρνει τον Θανάση Παπαχατζή από την τεχνική του ηγεσία. Γιώργος Καλαφατάκης, Νίκος Λινάρδος και Βασίλης Φραγκιάς οι υποψήφιοι.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων Πατρών σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισε να προχωρήσει στην λύση της συνεργασίας της με τον Θανάση Παπαχατζή μετά και την σημερινή (24/10) ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου . Μία ήττα που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας μετά από αυτήν του περασμένου Σαββάτου από τον Κόροιβο και τρίτη σε ισάριθμα παιχνίδια από το ξεκίνημα της φετινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η ομάδα της Αχαΐας μπορεί να μην έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια ανακοίνωση εντούτοις έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές με Έλληνες τεχνικούς ακόμη και με έναν που γνωρίζει τον πάγκο της αλλά απάντησε αρνητικά.

Πλέον τα πρώτα ονόματα υποψηφίων αντικαταστατών του Παπαχατζή είναι οι Γιώργος Καλαφατάκης, που έχει περάσει στο παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Λινάρδος και Βασίλης Φραγκιάς που επίσης έχει κοουτσάρει την ομάδα της Αχαΐας.

Όσον αφορά τον Παπαχατζή τα πρώτα σύννεφα για την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Πατρών είχανε δημιουργηθεί μετά την ήττα από την Καβάλα για τον θεσμό του Κυπέλλου και ήρθανε να πυκνώσουν σήμερα στην πρωτεύουσα της Αχαϊας.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ