ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Τα "αποκαλυπτήρια" του Απόλλωνα Carna

Τα "αποκαλυπτήρια" του Απόλλωνα Carna
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Carna πραγματοποίησε επίσημη παρουσίαση για τους χορηγούς, τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο που θα απαρτίζουν την ομάδα λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ της σεζόν 2015-16.

Στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πατρών Carna στην Περιβόλα έγιναν τα "αποκαλυπτήρια" της ομάδας για τη νέα σεζόν που για ακόμα μια φορά έχει θέσει τον πήχη ψηλά.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το ρόστερ της ομάδας μαζί με το τεχνικό επιτελείο και, φυσικά, οι χορηγοί του Απόλλωνα που στηρίζουν σταθερά την ομάδα της Πάτρας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης μίλησε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Φίλιππος Καμίσης: "Μ’ ένα ανανεωμένο ρόστερ ο Απόλλων CARNA επιδιώκει την εδραίωση της θέσης του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αφού στόχος για τη φετινή χρονιά είναι να επιστρέψουμε στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Ο "κορμός" της ομάδας μας έχει κι εφέτος πατρινό "χρώμα" και μάλιστα, δώσαμε τη δυνατότητα να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα και νέα δικά μας παιδιά που έχουν όρεξη και εξαιρετικές ικανότητες. Παράλληλα, με την επιλογή και νέων ξένων, αλλά και Ελλήνων έμπειρων παικτών, στελεχώσαμε το ρόστερ μας, το οποίο θα εκπροσωπεί ολόκληρη την πόλη στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Προπονητής της ομάδας μας είναι ο Θανάσης Παπαχατζής, ένας άνθρωπος με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του μπάσκετ, ο οποίος από την πρώτη κιόλας ημέρα που έπιασε δουλειά έβαλε στόχο τη δημιουργία ενός αξιόμαχου και ανταγωνιστικού συνόλου που θα παλεύει κάθε εβδομάδα και μέχρι τέλους για τη νίκη, προσφέροντας παράλληλα θέαμα και εντυπωσιακό μπάσκετ στο κοινό. Και είμαι βέβαιος, πως η προσπάθεια μας θα βρει τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου μας, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Απόλλων είναι όλων και το μεγάλο όπλο του ιστορικού συλλόγου είναι οι υποστηρικτές του".

Τα "αποκαλυπτήρια" του Απόλλωνα Carna
INTIME SPORTS

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας έκανε ειδική μνεία στους χορηγούς: "Θα ήθελα να απευθύνω και δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επιχειρηματίες της Πάτρας, οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειες του ιστορικού μας συλλόγου. Χωρίς την έμπρακτη βοήθειά τους, ο Απόλλων δεν θα είχε καταφέρει τόσα πολλά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στο πλευρό μας και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν. Ως νέα διοίκηση φιλοδοξούμε, ο Σύλλογός μας με συνεχή προσπάθεια να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης, άθλησης και λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς. Παρά τις δυσκολίες από την πρωτοφανή οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας και η κοινωνία καταφέραμε όχι μόνο να κρατήσουμε "ζωντανή" την ομάδα, αλλά και να την ενισχύσουμε, καθώς επίσης και τις ακαδημίες μας, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Απόλλωνα, αφού τα παιδιά μας είναι το μέλλον. Ο Απόλλων CARNA είναι εδώ, ακόμη πιο δυνατός και μας εμπνέει!".

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής του Απόλλωνα, ο Θανάσης Παπαχατζής: "Εύχομαι αυτή τη σεζόν να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα. Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και αυτό θα υποσχεθούμε. Κάθε μέρα θα δίνουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για την ομάδα. Ο κόσμος θα μας δώσει την έξτρα ώθηση έτσι έστω να μην σταματούμε να προσπαθούμε".

Τα "αποκαλυπτήρια" του Απόλλωνα Carna
INTIME SPORTS

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης, μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Αργυρόπουλος: "Θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα. Βασικός μας στόχος είναι να πάμε πολύ καλύτερα από πέρυσι. Περιμένουμε τον κόσμο και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ